LIKE US? SPREAD THE WORD

Descoperă Magia Voleiului alături de Baby Volley Festival și Minivolei – O Invitație Deschisă pentru Copiii Tăi!

Dragi părinți și copii, cu mare bucurie și entuziasm vă invităm să descoperiți fascinantul univers al voleiului prin intermediul proiectului nostru inovator – Festivalul Baby Volley! Această inițiativă plină de energie și veselie oferă oportunitatea perfectă pentru cei mici să se implice într-un sport captivant și, în același timp, să își dezvolte abilitățile, să lege prietenii noi și să descopere bucuria competiției într-un stil de viață sănătos.

La sfârșitul anului trecut, Federația Română de Volei (FRV) a organizat cu succes a cincea ediție a evenimentului (pentru copii cu vârste între 7 și 9 ani), iar următorul festival va avea loc anul acesta, însă până vom stabili data desfășurării, vă povestim în continuare despre acest proiect, dar și despre oportunitatea fantastică pe care FRV o oferă copiilor cu vârste între 9 și 12 ani prin programul său de Minivolei masculin si feminin.

Despre Proiectul Baby Volley

Scopul acestui proiect este de a promova voleiul în rândul copiilor din clasele primare. Dorim să extindem baza de selecție, să implementăm un program unitar de antrenamente și să implicăm copiii cu vârste între 7 și 9 ani în competiții pline de energie. Cu accent pe consolidarea procedeelor tehnice și a acțiunilor tactice, proiectul urmărește să stimuleze interesul pentru sportul de performanță și să contribuie la dezvoltarea pozitivă a caracterului și personalității fiecărui copil.

Baby Volley 2023 a cincea editie

Călătoria Către Succes și Dezvoltare Personală

Proiectul Baby Volley își propune să faciliteze o călătorie a copiilor către succes și dezvoltare personală. Prin consolidarea procedeelor tehnice și a acțiunilor tactice însușite corect, copiii vor putea să-și valorifice abilitățile în competiții specifice jocului de volei. Pe lângă dezvoltarea caracterului, proiectul vizează formarea deprinderilor de organizare a timpului liber și încurajarea interesului pentru practicarea sportului de performanță.

Participarea Copiilor și Implicarea Profesorilor/Antrenorilor

Proiectul se adresează copiilor din ciclul primar, oferindu-le oportunitatea de a se implica activ într-un mediu distractiv și stimulant. În același timp, profesorii și antrenorii pasionați de volei sunt invitați să se alăture acestei inițiative, având șansa să contribuie la formarea viitorului voleibalist.

Ce Așteptări Avem?

Prin participarea la Baby Volley, dorim să vedem copii entuziasmați, plini de energie, să îi vedem făcându-și prieteni noi, experimentând bucuria competiției sănătoase și depășindu-și limitele emoționale pentru a-și valorifica potențialul motric și tehnico-tactic.

Minivoleiul: Poarta de Intrare în Lumea Fascinantă a Voleiului: DA CLICK AICI ȘI CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE KIDSZONE

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors