LIKE US? SPREAD THE WORD

Ruban, a 6-a oară în formația ideală, Ana Lazarevici, prezența numărul 1

Victoria campioanei Volei Alba Blaj, la Târgoviște, a adus formației ardelene trei jucătoare în echipa etapei, plus antrenorul Stevan Ljubicic. Târgoviște-Blaj 2-3 a fost cel mai spectaculos meci al rundei a 15-a. Trioul Blajului este format din Jovana Kocic, Bogumila Biarda și Iarina Axinte.

CSM Lugoj a învins la Brașov, luându-și punctele din tur înapoi, iar Yelizaveta Ruban a ajuns a șasea oară în echipa etapei. E jucătoarea cu cele mai multe prezențe până acum!

Ana Lazarevic prinde, în schimb, în premieră topul etapei, extrema de la Voluntari având o evoluție bună în disputa din deplasare cu FC Argeș. Și-au mai făcut loc în echipa rundei, liberoul de la CSM București, Daniela Terra Fernandes, și centrul Rapidului, Nasya Dimitrova, și ea aflată la a patra prezență în formația ideală.

Extremă: ANA LAZAREVIC (CSO Voluntari). Pentru prima dată în echipa etapei, Ana Lazarevic a terminat meciul de la Pitești cu FC Argeș cu 8 puncte, având un procentaj în atac de 54%. Pe recepție, extrema Voluntariului a avut cifre foarte bune: 53% preluare pozitivă și 47% preluare excelentă.

Centru: JOVANA KOCIC (Volei Alba Blaj). MVP-ul partidei de la Voluntari, Jovana a fost de netrecut la fileu. A reușit nu mai puțin de 7 blocaje. A și servit excelent, Alba Blaj reușind cele mai multe puncte când sârboaica s-a aflat în spatele liniei de fund a terenului. Și-a trecut în cont și doi ași. 60% procentaj în atac.

Opus: BOGUMILA BIARDA (Volei Alba Blaj). 20 de puncte în dreptul rusoaicei, principala realizatoare a Blajului. A avut un procentaj în atac de 39%. A reușit și trei blocaje, dar și doi ași. O contribuție însemnată la succesul de la Voluntari.

Coordonator: IARINA AXINTE (Volei Alba Blaj). Ridicătoarea Blajului a făcut din nou o partidă bună. A treia oară în echipa etapei, Iarina a făcut alegerile bune în momentele cheie ale jocului. În setul 5, pe serviciul ei, Volei Alba Blaj s-a desprins la 6-1 și și-a apropiat victoria. 5 puncte pentru Axinte, două blocaje și trei ași!

Centru: NASYA DIMITROVA (Rapid București). Nasya este centrul cu cele mai multe prezențe în 6-le ideal, reușind-o acum pe cea de-a patra. 12 puncte în victoria de la Tg. Mureș, dintre care 5 blocaje. A avut un procentaj de reușită de 54% pe mingile de atac.

Extremă: YELIZAVETA RUBAN (CSM Lugoj). Jucătoarea cu cele mai multe prezențe în echipa etapei, nu mai puțin de 6! Azera a reușit 12 puncte în victoria Lugojului, la Brașov, având 34 % procentaj de reușită în atac. La recepție, 50% din mingi au însemnat preluare pozitivă și 29% preluare excelentă.

Libero: TERRA FERNANDES (CSM București). Liberoul CSM-ului a făcut o partidă foarte bună la Constanța, terminând disputa cu 59% recepție pozitivă și 47% excelentă. A treia prezență în echipa ideală pentru liberoul brazilian.

Antrenor: STEVAN LJUBICIC (Volei Alba Blaj). Tehnicianul Blajului a trebuit să sufere pe marginea terenului la fluctuațiile echipei sale. A găsit însă, în setul 5, calea spre victorie. Un succes foarte important pentru Blaj care rămâne pe podium.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors