LIKE US? SPREAD THE WORD

Revoluție în voleiul românesc: Federația investește în noua casă a performanței!

Într-un moment istoric pentru voleiul românesc, Federația Română de Volei a dezvăluit planurile ambitioase pentru renovarea și transformarea Sălii „Antilopa” într-un centru de excelență. Sub conducerea hotărâtă a președintelui Adin Cojocaru, această inițiativă urmărește să redefinească standardele performanței sportive.

Suprafața de joc va fi subiectul unei revoluții tehnologice, iar iluminatul va aduce o atmosferă vibrantă și modernă. În plus, vestiarele vor fi complet renovate, oferind sportivilor condiții optime pentru pregătire și recuperare. Într-o mișcare îndrăzneață, Federația intenționează să creeze nu unul, ci trei terenuri de volei, deschizând astfel porțile pentru pregătirea simultană a loturilor naționale, precum și a echipelor de copii și juniori.

Momentul culminant va avea loc la mijlocul lunii decembrie, odată cu selecția pentru constituirea lotului feminin Under 16. În aceeași perioadă, lotul României Under 18 va debuta în noua Sală a Federației Române de Volei, marcând începutul unei noi ere pentru voleiul românesc.

Cu aceste schimbări revoluționare, Federația aduce în prim-plan un viitor strălucitor pentru sportul de echipă, subliniind angajamentul său ferm față de excelență și dezvoltarea continuă a talentelor tinere. Împreună, vom asista la ascensiunea unei noi generații de campioni, pregătiți să aducă României onoruri și glorie pe scenele internaționale.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors