LIKE US? SPREAD THE WORD

Volei Alba Blaj, poveste dramatică în Liga Campionilor! Echipa se pregătește de revanșă, în timp ce echipele din Challenge Cup continuă să strălucească!

CHAMPIONS LEAGUE

În etapa a doua a grupei E din Liga Campionilor, Volei Alba Blaj a oferit un spectacol senzațional în fața a aproape două mii de spectatori, aproape de o victorie istorică împotriva echipei Volero Le Cannet. Deși au condus cu 2-1 la seturi, echipa românească a pierdut în setul decisiv, scorul final fiind 13-15.

Momentul culminant a avut loc la 12-13 în setul 5, când antrenorul Stevan Ljubicic a solicitat un time-out. Cu toate acestea, arbitrul principal, slovacul Igor Schimpl, a coborât din scaun și a decis că Blajul nu mai avea dreptul la time-out, acordând un cartonaș roșu pentru întârzierea jocului, punct pierdut de Blaj. În ciuda acestui incident controversat, echipa franceză s-a impus cu 15-13.

Cu toate acestea, performanța excelentă a campioanei României indică faptul că Blajul poate concura cu marile echipe. Următorul meci va fi împotriva echipei Prometey Dnipro pe 29 noiembrie, tot la Blaj.

 

CHALLENGE CUP

Fatum Nyiregyhaza-CSM București 0-3

În Challenge Cup, CSM București a obținut o victorie hotărâtoare împotriva echipei ungare Fatum Nyiregyhaza, câștigând manșa secundă cu 3-0 și calificându-se în optimile de finală cu un scor general de 6-1. Marjorie Correa, Guewe Diouf și Iuna Zadorojnai au fost principalele realizatoare ale CSM-ului.

CSM va juca în optimi cu formația greacă Panathinaikos Atena, formație care este de 25 de ori campioană în Grecia. Primul meci va avea loc la Atena.

CSO Voluntari- Kanti Schaffhausen 3-1

CSO Voluntari a câștigat și ea în Challenge Cup, învingând Kanti Schaffhausen cu 3-1 și calificându-se în optimile de finală. Heidy Casanova, Nina Nesimovic și Nikola Radosova au contribuit la victoria echipei.

CSO Voluntari va întâlni în optimi echipa sârbă ZOK UB, cea care s-a calificat la masa verde cu Maccabi Haifa, formația israeliană neputând juca din cauza războiului. Partida tur va fi în Serbia, returul în România.

SM Aesch Pfeffingen-CSM Lugoj 3-2

De asemenea, CSM Lugoj a obținut calificarea în optimile de finală, deși a pierdut în fața echipei SM Aesch Pfeffingen cu 3-2. Yelizaveta Ruban și Mirta Velikonja au fost protagonistele pentru Lugoj.

Antrenorul Ugljesa Segrt nu a mai forțat și a schimbat toată echipa, trimițând în teren rezervele. SM Aesch Pfeffingen a întors soarta meciului și a câștigat cu 3-2. Lugojul merge însă mai departe. Yelizaveta Ruban 13 puncte și Mirta Velikonja 10 au fost principalele realizatoare ale Lugojului în meciul retur.

În optimi, finalista ultimei ediții din Challenge Cup va întâlni echipa sârbă Tent Obrenovac.

Succes continuu pentru echipele românești în competiție!

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors