LIKE US? SPREAD THE WORD

Voleiul – Jocul Vesel și Sănătos pentru Micuții Noștri!

În universul jocurilor copilăriei, voleiul strălucește ca o stea plină de bucurie și sănătate. Este mai mult decât un sport; este o aventură plină de energie și grație. Suntem încântați să vă aducem vestea minunată despre o oportunitate deosebită pentru micuții voștri: Campionatul de Minivolei, organizat cu dragoste și profesionalism de către Federația Română de Volei. Dar mai întâi, să vorbim despre ce face voleiul atât de special pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri.

Voleiul – Un Stil de Viață Sănătos și Elegant

Voleiul nu este doar un sport, ci și o școală a vieții. În timp ce copiii se distrează pe teren, ei învață abilități esențiale precum comunicarea, colaborarea, și fair-play-ul. Energic și non-violent, voleiul promovează o dezvoltare fizică și mentală echilibrată. Este un sport elegant, plin de grație, și transmite o lecție de frumusețe și fair-play încă de la o vârstă fragedă.

IMG 20240215 WA0063 - FRVolei

Campionatul de Minivolei – O Oportunitate Unică

Federația Română de Volei a pregătit cu atenție și iubire Campionatul de Minivolei, oferind micilor noștri sportivi șansa de a străluci pe teren.

La feminin, avem 86 de echipe, iar la masculin, 30 de echipe, toate împărțite în serii de cate 4 sau 5 echipe pe criterii geografice pentru a păstra competiția echilibrată și captivantă. In cadrul fiecărei serii se organizează turneu, fiecare echipă din grupă găzduind pe rând câte unul.

Drumul către Succes – Regulile Jocului în Limbajul Lor

Federația Română de Volei organizează Campionatul de Minivolei pentru categoria de vârstă U13, adică pentru copii născuți pană in 2011 inclusiv.

Echipele au parcurs deja trei etape de turnee anul acesta, iar acum se apropie de momentul decisiv. Calificarea pentru faza semifinală și finală este o provocare, dar și o oportunitate pentru copii să-și dezvolte abilitățile și să experimenteze competiția la cel mai înalt nivel.

Invitație către Viitorul Voleibaliștilor Noștri: DA CLICK AICI ȘI CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE KIDSZONE

IMG 20240215 WA0069 - FRVolei

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors