LIKE US? SPREAD THE WORD

Etapa debutantelor. Patru jucătoare intră prima dată în formația ideală

Echipa etapei este creionată în jurul partidelor puternice din această etapă, CSM Lugoj-CSM București 3-2 și Dinamo București-CSO Voluntari 3-2. Au fost două partide excelente, cu suspans maxim, în care, în cele din urmă, s-au impus gazdele.

CSM Lugoj are trei reprezentante în echipa etapei, iar Dinamo are două. Câte o jucătoare de la campioana Volei Alba Blaj și Corona Brașov au mai prins 6-le ideal.

O etapă în care nu mai puțin de patru jucătoare bifează prima prezență în echipa rundei: Canak și Nistor-Popovic, de la Lugoj, Isanovic de la Blaj și Shahpazova de la Corona. Pe lângă acestea, mai sunt jucătoarele cu cele mai multe prezențe, din tot campionatul: Ruban, aflată a 8-a oară în această ipostază, și Vulin, cu a 5-a confirmare!

Extremă: YELIZAVETA RUBAN (CSM Lugoj). Fără ea, CSM Lugoj ar câștiga mult mai greu. Dacă ar face-o… Ruban este de neoprit. Cu CSM București a reușit 22 de puncte, având un procentaj de reușită în atac de 36%. Pe preluare cifre foarte bune, 69% recepție pozitivă și 25% recepție excelentă.

Centru: KATARINA CANAK (CSM Lugoj). Evoluție bună și pentru ea în meciul etapei. A reușit 15 puncte, dintre care 5 blocaje și un as. A fost de netrecut, acolo la fileu. 56% procentajul de reușită în atac.

Opus: JELENA VULIN (Dinamo București). Ea e jucătoarea indispensabilă celor de la Dinamo. Vulin a fost senzațională. Cum poate fi altfel când a reușit 39 de puncte, dintre care 3 ași și un blocaj. A avut 45% procentaj de reușită în atac.

Coordonator: MIRELA SHAHPAZOVA (Corona Brașov). Bulgăroaica are evoluții bune la Corona, fiind una dintre jucătoarele constante. A condus bine jocul echipei din teren. Și-a trecut în cont și 4 puncte, dintre care un as și un blocaj.

Centru: ULIANA KOTAR (Dinamo București). Uliana a pus și ea umărul la victoria cu Voluntari. 11 puncte în dreptul său, dintre care două blocaje și doi ași. A avut 50% procentaj de reușită în atac.

Extremă: IMAN ISANOVIC (Volei Alba Blaj). Bosniaca a adus un plus în echipa campioană de când a venit, în această iarnă. După primul set pierdut, în care nu a jucat, Isanovic a intrat cu alt nerv. A adus 20 de puncte echipei, dintre care două blocaje și un as. A rezistat și la preluare, 56% recepție pozitivă și 22% recepție excelentă.

Libero: SANDRA NISTOR-POPOVICI (CSM Lugoj). Sandra a trebuit să-i țină locul mult mai experimentatei Silvija Popovic, accidentată. Dar s-a descurcat de minune. Pentru prima dată titulară, puștoaica de 18 ani a ținut bine preluarea, deși adversarele au servit obsesiv pe ea. 54% recepție pozitivă și 26% excelentă. A greșit doar două mingi.

Antrenor: UGLJESA SEGRT (CSM Lugoj). Tehnicianul Lugojului revine pe banca premianților a doua oară. Ugljesa și-a condus echipa spre o victorie foarte importantă, menținând formația bănățeană cu șanse chiar la primul loc, la finalul sezonului regulat.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors