LIKE US? SPREAD THE WORD

STRANIERI / Adelina Ungureanu, MVP în Italia!

Prestația jucătorilor români care evoluează în campionatele din Europa:

Italia. Unionvolley Pinerolo, echipa româncei Adelina Ungureanu, a obținut în Serie A1 a 6-a victorie în 11 etape și rămâne pe locul 6 în clasament. Adelina a avut din nou o prestație excelentă pentru echipa sa și la final a primit titlul de MVP al partidei. Ade a adunat 15 puncte, dintre care două blocaje și trei ași. A avut un procentaj în atac de 43%. Și pe preluare a avut cifre foarte bune: 56% recepție pozitivă și 33% recepție excelentă.
Turcia. Galatasaray Istanbul a reușit a treia victorie consecutivă în Sultanlar Liga și a urcat pe locul 7 în clasament. Echipa antrenată de selecționerul României, Guillermo Naranjo Hernandez a trecut cu 3-2 de Cukurova Belediyesi, revenind de la 0-2 la seturi!
Polonia. SKRA Belchatow, echipa lui Adrian Aciobăniței, a învins cu 3-0 în deplasare pe GKS Katowice și a reușit a patra victorie în Plus Liga. Adrian a început titular, dar a jucat doar primul set și a reușit 2 puncte.

Echipa Rodicăi Buterez a pierdut în fața campioanei

Germania. Rodica Buterez și echipa sa, SC Potsdam, au cedat 0-3 pe teren propriu în fața campioanei Allianz Stuttgart. Seturile 1 și 3 au fost la mare luptă, dar Stuttgart a câștigat. Căpitanul României a avut însă o prestație bună. A adunat 11 puncte pentru Potsdam, cu 37% procentaj de reușită în atac. Pe preluare a avut 48 % recepție pozitivă și doar 16 recepție excelentă.
Belgia. Tectum Achel, formația lui Alexandru Rață, a cedat în etapa a 8-a din Belgia pe terenul liderului Knack Roeselare, 0-3. Românul a reușit 6 puncte și a avut un procentaj în atac de 30%. Achel este pe locul 6 în Belgia, ultimul care asigură intrarea în play-off.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors