LIKE US? SPREAD THE WORD

ECHIPA ETAPEI #8 Galațiul la putere. Încă un meci important câștigat

Campioana României a învins Rapid fără să piardă set și, în mod automat a trimis în echipa etapei trei jucători, plus antrenorul Sergiu Stancu. Selecționerul are nu mai puțin de patru prezențe, în condițiile în care Arcada continua să fie neînvinsă în Divizia A1.

Învingătoare la Constanța, Craiova are și ea doi reprezentanți în Top 6, iar ultimele locuri au fost ocupate de câte un jucător de la Steaua și Dinamo.

Avem trei jucători care intră pentru prima dată în echipa etapei: Gojko Cuk (SCM Craiova), Simon Krajcovic (Steaua) și Javad Karimi (Arcada Galați).

Extremă: RAREȘ BĂLEAN (Dinamo București). Într-o dispută cu Dejul dominată clar de dinamoviști, Rareș a ieșit încă o dată în evidență. 19 puncte în contul său, dintre care trei blocaje și doi ași. Și pe preluare a stat foarte bine, 68% recepție pozitivă și 32% excelentă. A servit puternic, dar a comis și cinci erori.

Centru: GOJKO CUK (SCM U Craiova). 12 puncte reușite de craiovean în victoria de la Constanța. A avut un procentaj foarte bun în atac de 85%! A fost unul dintre oamenii de bază și la serviciu, Craiova reușind multe puncte când muntenegreanul s-a aflat în spatele liniei de fund.

Opus: AARO NIKULA (Arcada Galați). Estonianul prinde a treia oară echipa etapei, continuând evoluțiile solide la campioana României. 15 puncte în disputa cu Rapid, dintre care două blocaje. A avut o eficiență de 59% în atac. Om de bază în sextetul lui Sergiu Stancu.

Coordonator: JAVAD KARIMI (Arcada Galați). MVP-ul partidei cu Rapid, iranianul a fost mintea limpede a echipei. Ridicătorul Galațiului a oferit pase excelente și și-a pus în valoare coechipierii. 5 puncte în contul său, 80% procentaj în atac, un as reușit.

Centru: SIMON KRAJCOVIC (Steaua București). Debutant în echipa etapei, stelistul a reușit 8 puncte, trei cu blocajul. A avut un procentaj în ofensivă de 71%. A și servit bine și a contribuit la victoria clară împotriva celor de la Știința Explorări Baia Mare.

Extremă: HUGO HAMACHER (Arcada Galați). Solid în apărarea pe fileu, a obținut 13 puncte, cu o eficiență în ofensivă de 60%. Și preluarea brazilianului a fost una excelentă. A avut 71% recepție pozitivă și 50% recepție excelentă.

Libero: SERGIO DIACONESCU (SCM U Craiova). Liberoul echipei naționale continuă seria jocurilor bune. Este primul libero de până acum care prinde a doua oară echipa ideală. 69% preluarea pozitivă în disputa de la Constanța și 31% excelentă.

Antrenorul etapei: SERGIU STANCU (Arcada Galați). 7 victorii din 7 pentru antrenorul gălățean. Arcada și-a învins toate rivalele, după Steaua, Dinamo, Craiova venind acum și rândul Rapidului. Sergiu Stancu rămâne cel mai important ”jucător” al Galațiului, campioana ultimelor cinci ediții în România.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors