LIKE US? SPREAD THE WORD

Turul Trofeului Campionatului European de volei s-a încheiat la București

România a fost, pentru o săptămână, gazda trofeului Campionatului European feminin. La Cluj-Napoca, Blaj și București, fanii au putut face fotografii cu impozanta cupă, dar le-au cunoscut și pe componentele naționalei țării noastre, care au fost prezente în toate cele trei orașe.

La Cluj-Napoca, unde a fost prima oprire a Turului Trofeului, acesta a fost expus joi, 15 iulie, în Parcul Central, la Cazinou, spre marea bucurie a iubitorilor de sport, care au făcut nenumărate fotografii cu el, dar le-au și asaltat pe jucătoarele naționalei României pentru autografe și fotografii.

Un oaspete special a fost primarul municipiului, Emil Boc, care a venit să le ureze personal mult succes tricolorelor și să facă o fotografie cu unul dintre cele mai impozante trofee din sportul european. Lucrată manual, cupa care va fi acordată campioanei EuroVolley cântărește aproape 10 kilograme, măsoară 74 cm și este placată cu aur de 24 karate. Ea este transmisibilă și se acordă atât în întrecerea feminină, cât și în cea masculină.

A doua oprire a trofeului a fost la Blaj, luni, 19 iulie. Palatul Cultural a fost arhiplin de iubitori ai voleiului, care au fost entuziasmați să le vadă de aproape pe jucătoarele care în luna august ne vor reprezenta la Campionatul European.

Marți, 20 iulie, a fost rândul bucureștenilor să vadă de aproape cupa. La Sun Plaza Mall din capital, voleibalistele noastre au petrecut aproape două ore în compania iubitorilor acestui sport, făcând fotografii, acordând autografe sau interviuri.

”Tot ceea ce am trăit în ultima săptămână, iubirea fanilor și susținerea lor, ne-au dat energia de care aveam nevoie pentru Campionatul European. Vom face tot ce depinde de noi pentru a le aduce fericirea tuturor iubitorilor voleiului”, a declarat Diana Balintoni, căpitanul naționalei României.

România face parte din Grupa D a Campionatului European feminin de Volei alături de formațiile Turciei, Țărilor de Jos, Ucrainei, Suediei și Finlandei. Meciurile se vor disputa la Cluj-Napoca, în sala BTarena în intervalul 18-25 august. Biletele pentru această competiție vor fi puse în vânzare în curând.

Turneul feminin CEV EuroVolley 2021 se va desfășura în perioada 18 august – 4 septembrie 2021. România este una dintre cele patru țări gazdă, alături de Serbia, Croația și Bulgaria. Meciurile din țara noastră vor avea loc în Cluj-Napoca în perioada 18 – 25 august 2021.  https://eurovolley.cev.eu/

Organizator Trophy Tour : Federația Română de Volei

Parteneri Trophy Tour: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Casino Cluj-Napoca, Primăria Municipiului Blaj, Consiliul Județean Alba, CSM Volei Alba Blaj, Sun Plaza București.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors