LIKE US? SPREAD THE WORD

Federația Română de Volei caută voluntari pentru EuroVolley 2021, Cluj-Napoca,18-25 august

România va fi una dintre tările organizatoare ale Campionatului European de Volei din acest an, alături de alte 3 țări: Bulgaria, Serbia și Croația. Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca va găzdui în perioada 18-25 august meciurile din grupa D. Echipei națională a României va întâlni Finlanda, Suedia, Ucraina, Turcia și Olanda.

Având în vedere anvergura unui eveniment european, Federația Română de Volei anunță startul campaniei de recrutare a voluntarilor pentru EuroVolley 2021. Căutăm persoane care au împlinit vârsta de 16 ani, proactive și dornice să facă parte din echipa de organizare a unui campionat european de volei. Cei interesați se pot înscrie până la data de 5 august 2021, completând formularul de mai jos:

Despre programul de voluntariat EuroVolley 2021, Cluj-Napoca

Ce este Programul de Voluntariat EuroVolley 2021?

Programul de Voluntariat EuroVolley 2021 este oportunitatea de participa activ la o competiție sportivă de nivel internațional, ce va avea loc în vara acestui an în România, la Cluj-Napoca. Voluntarii au ocazia să se implice activ în diverse departamente: Competitii, IT, Media, Acreditari, Transport, Securitate, Team Attache, Marketing, Servicii VIP, Administrativ, Fan Zone, Logistica etc.

Când se desfășoară EuroVolley 2021 în Cluj-Napoca?

Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca va gazdui meciurile din Grupa D a EuroVolley 2021 în perioada 18-25 august 2021.  

De ce să mă înscriu?

  • pentru ocazia de a contribui la organizarea unui eveniment sportiv major
  • pentru experienţă în organizare de evenimente
  • pentru că activitatea de voluntar poate fi considerată stagiu de practică şi experienţă în muncă.
  • pentru că vei învăța lucruri noi și poți și tu la rândul tău să împărtășești experiența ta cu alți voluntari;
  • pentru că îți lărgești orizontul făcând lucruri noi, vei cunoaște oameni diferiți și îți poți face prieteni, iar oportunitățile nu vor înceta să apară.

Daca nu am 16 ani împliniți pot să particip ca voluntar?

Vârsta minimă pentru participarea ca voluntar la EuroVolley 2021 este de 16 ani, deci la data evenimentului trebuie să ai 16 ani impliniți pentru a face parte din echipa organizatorică.

Cum functioneaza procesul de selecție?

Fiecare aplicant va aplica prin intermediul formularului online. Completează cu atenție formularul, înainte de 5 august 2021. Din răspunsurile tale ne vom face o primă idee despre cine ești. Aplicarea va fi analizată de coordonatorul Programului de Voluntariat, urmând să fi contactat telefonic sau prin email.

Din momentul în care mă înscriu online, am un loc garantat în Programul de Voluntariat?

Înscrierea este prima faza a procesului de selecție. Pentru a fi voluntar la EuroVolley 2021, trebuie parcurse mai multe etape ale procesului de selecție, așadar înscrierea nu garantează și participarea.

În calitate de voluntar, am posibilitatea să asist la meciurile de volei?

Voluntarii selecționati în urma procesului de recrutare au atribuite o serie de sarcini pe parcursul desfășurării evenimentelor sportive. Voluntarul este membru al echipei de organizare, iar principala sa responsabilitate este să-și îndeplinească sarcinile alocate. Prin urmare, voluntarii nu vor participa ca spectatori la meciurile de volei.

Pot să particip ca voluntar pe o perioadă mai mică de 8 zile?

Căutăm voluntari care își iau angajamentul de a activa pe întreaga perioadă a desfășurării competiției, insă aplicările pentru perioade mai scurte vor fi de asemenea analizate.

Dacă împreună cu prietenii mei ne înscriem în programul de voluntariat, se poate să facem parte din aceeași echipă?

În măsură posibilităților și ținând cont de abilități și experiență, voluntarilor le sunt alocate ariile pentru care considerăm că se potrivesc cel mai bine. Nu putem garanta suprapunerea activităților și a intervalelor orare pentru un grup de persoane.

Primesc diplomă pentru activitatea mea de voluntariat?

Toți voluntarii care participă activ primesc la final un certificat care atestă experiența EuroVolley 2021, precum și o scrisoare de recomandare, dacă este cazul.

Persoanele cu deficiențe sunt acceptate în Programul de Voluntariat?

Pentru noi conteaza doar experiențele anterioare și cunoștințele aplicanțior. Prin urmare, sunt bineveniți toți cei care doresc să facă parte din echipa de voluntari. Locațiile de desfășurare sunt prevăzute cu facilități pentru persoanele cu dizabilități.

Mai întrebări? Scrie-ne la adresa de e-mail la enoiuandra19@gmail.com.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors