LIKE US? SPREAD THE WORD

Trei români și patru ”stranieri” în echipa ultimei etape

În meciul etapei, Rapid s-a impus la Craiova cu 3-0 și a terminat pe locul 2. Campioana Arcada Galați avea nevoie de un succes pe teren propriu cu Știința Baia Mare pentru a termina prima sezonul regulat. Și Corona s-a impus la Constanța, dar a terminat pe ultima treaptă a podiumului.

Trei rapidiști (Marechal, Filip Constantin și Mojarad), plus antrenorul Dragan Kobiljski au prins echipa etapei. Lor li s-au adăugat doi gălățeni (Nikula și Toman), dar și un stelist (Peța) și un brașovean (Lupu). Trei români au intrat în echipa rundei cu numărul 22.

Tot în această săptămână vă vom face cunoscut și echipa campionatului, cumulând cele 22 de etape ale sezonului regulat. O formulă interesantă, veți vedea!

Extremă: NICOLAS MARECHAL (Rapid București). Un jucător indispensabil Rapidului. Francezul a reușit 9 puncte și a avut un procentaj în atac de 38%. Foarte bun pe preluare, 81% recepție pozitivă și 25% excelentă.

Centru: ȘTEFAN LUPU (Corona Brașov). A fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Coronei în victoria de la Constanța, 3-0. A reușit 7 puncte, dar a avut un procentaj în atac de 83%. Pe serviciul său, Corona a reușit cele mai multe puncte.

Opus: AARO NIKULA (Arcada Galați). Principalul realizator al Galațiului, finlandezul a reușit 14 puncte. Pe atac, procentajul său a fost de 67%. Și-a trecut în cont și un as și un blocaj. Aaro este pentru a șasea oară în echipa etapei.

Coordonator: FILIP CONSTANTIN (Rapid București). Titular în disputa de la Craiova, Filip Constantin și-a condus excelent echipa. Pasele sale și-au găsit mereu ținta. A reușit și două puncte.

Centru: ALIASGHAR MOJARAD (Rapid București). A patra oară în echipa etapei, centrul iranian a obținut 13 puncte la Craiova. În atac a avut un procentaj de 80%. A servit foarte bine, trecându-și în cont trei ași, dar a contabilizat și două blocaje.

Extremă: MIRCEA PEȚA (Steaua București). Cel mai bun om al Stelei în succesul de la Dej, 3-0. Mircea a reușit 15 puncte, dintre care un as și un blocaj. A avut 65% procentaj în atac. Pe preluare, Peța nu a greșit aproape nimc: 67% recepție pozitivă și 33% recepție excelentă.

Libero: URBAN TOMAN (Arcada Galați). Slovenul este și el la a patra prezență în top. Evoluție bună în defensivă, dar și pe preluare la liberoul Galațiului. A avut 53% recepție pozitivă și 35% recepție excelentă.

Antrenor: DRAGAN KOBILJSKI (Rapid București). Tehnicianul Rapidului a avut un sezon regulat foarte bun cu giuleștenii. A terminat pe locul secund, în spatele campioanei Arcada, dar în ultimul timp a arătat o formă senzațională. Rapid a adunat 15 victorii consecutive și a câștigat și Cupa României.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors