LIKE US? SPREAD THE WORD

România Obține Medalie de Argint în Competiția Europeană de Snow Volleyball la Erzurum!

În perioada 13-15 martie, naționala de volei pe zăpadă a României a pășit cu hotărâre pe terenul competiției europene la Erzurum, situat în pitorescul cadru al Munților Palandoken. Cu inima si multă dăruire, echipa noastră a adus acasă o medalie de argint, demonstrând încă o dată că România este o prezență remarcabilă în lumea sporturilor de iarnă.

Echipa, alcătuită din Ioana Hododi, Ioana Miu, Larisa Dua Shahzada și Alexia Brădățan, sub îndrumarea antrenorului Răzvan Ifrim, a strălucit pe teren, atrăgând privirile întregii Europe. Performanța lor remarcabilă nu a trecut neobservată, iar medalia de argint obținută în cadrul circuitului european vine ca o recunoaștere binemeritată a efortului și dedicării lor.

Ioana Hododi, Ioana Miu, Larisa Dua Shahzada și Alexia Brădățan medalie de argint la Erzurum. Snow Volley

Parcursul echipei noastre a fost unul impresionant. În drumul către finală, „tricolorele” au învins cu un scor categoric de 2-0 echipa Turciei 2, demonstrându-și superioritatea și determinarea de a atinge vârful performanței. Însă chiar și în finala competiției, în fața primei echipe a reprezentativei Semilunei, echipa noastră a luptat cu inima și cu onoarea, cedând doar în fața unui adversar de temut.

Această medalie de argint reprezintă nu doar un succes sportiv, ci și o sursă de inspirație pentru noi toti. Echipa de snow volei a României a demonstrat că prin muncă asiduă, sacrificii și pasiune pentru sport, se pot atinge culmile performanței, indiferent de condițiile sau obstacolele întâlnite pe drum.

Snow Volleyball la Erzurum – DA CLICK AICI ȘI CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE ZIARESIREVISTE.RO

Ioana Hododi, Ioana Miu, Larisa Dua Shahzada și Alexia Brădățan medalie de argint la Erzurum. Snow Volley

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors