LIKE US? SPREAD THE WORD

STRANIERI / Evoluții excelente pentru Ungureanu, Buterez și Aciobăniței!

Stranierii români au avut prestații foarte bune la mijlocul săptămânii, în meciurile susținute în campionatele din Italia, Polonia sau Germania. Succes și pentru selecționerul naționalei feminine în Turcia.
Turcia. Selecționerul României, Guillermo Naranjo Hernandez a reușit cu Galatasaray a noua victorie în actuala ediție de campionat. Cim Bom Bom a învins în deplasare cu 3-0 pe PTT Ankara și are acum bilanț pozitiv în liga din Turcia: 9 succese-8 înfrângeri. Galata e pe 6, pe loc de play-off, și a obținut a 7-a victorie în ultimele 8 partide.
Polonia. SKRA Belchatow, echipa la care evoluează Adrian Aciobăniței, a câștigat pe teren propriu, 3-1, disputa cu PSG Stal Nysa. Evoluție extrem de solidă pentru ”tricolorul” nostru. Adi a reușit 14 puncte și a avut un procentaj în atac de 60%. Românul a fost excelent și la serviciu, a reușit un as, dar cât el s-a aflat în spatele liniei de fund a terenului, Belchatow a obținut cele mai multe puncte! La preluare, Adi a avut 43% recepție pozitivă și 21% recepție excelentă. După ultimele patru victorii consecutive, SKRA a urcat pe locul 7, poziție de play-off, cu 10 victorii și 8 înfrângeri.
Germania. Rodica Buterez continuă evoluțiile foarte bune din ultimul timp la SC Potsdam. Vicecampioana Germaniei a reușit o victorie muncită în deplasare, 3-2 cu Rote Vilsbiburg. Căpitanul naționalei României a fost principala realizatoare a echipei sale, cu 19 puncte, dintre care două blocaje. Buterez a avut 46% eficiență în atac, iar pe preluare a avut 43% recepție pozitivă și 25% excelentă. Potsdam rămâne pe locul 4 în Bundesliga (10 victorii – 6 înfrângeri).
Italia. Pinerolo, echipa Adelinei Ungureanu, a ratat calificarea în semifinalele Cupei Italiei. Într-o singură manșă, în sferturile de finală, Union Pinerolo a pierdut 1-3 în deplasare cu Scandicci. Adelina a fost cea mai bună jucătoare a echipei sale. A reușit 18 puncte, între care 4 ași și două blocaje. A avut 44% eficiență în atac, iar la preluare, 50% recepție pozitivă și 14% excelentă.
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors