LIKE US? SPREAD THE WORD

Trei debutanți în echipa etapei. Ariana Pîrv e a patra oară!

CSO Voluntari a bătut campioana Volei Alba Blaj, iar în echipa etapei și-au asigurat locul Mira Todorova, Diana Vereș, dar și antrenorul Can Dehrioglu. Aflat de puțin timp pe banca tehnică a ilfovencelor, turcul e prima dată în această ipostază.

Dinamo are și ea două reprezentante în formația ideală. Opusul Jelena Vulin este pentru a treia oară, în timp ce Lenko Oveckova, prinde Top 6, la primul joc în tricoul alb-roșu. Tot prima oară în formație este și centrul de la CSM Târgoviște, Jocelyn Urias. Colega sa de echipă, Adriana Pîrv, deține recordul, cu a patra prezență în top.

Extremă: TEODORA IANCU (CSM Constanța). Prestație bună pentru extrema echipei de pe Litoral. A contribuit din plin la succeul de la Brașov, 3-2. 15 puncte în contul Teodorei, dintre care două blocaje, 33% procentaj de reușită pe atac. Pe preluare, 38% recepție pozitivă și 21% recepție excelentă.

Centru: MIRA TODOROVA (CSO Voluntari). Bulgăroaica a fost MVP-ul partidei dintre Voluntari și Blaj. A reușit 16 puncte, dintre care 5 blocaje. A avut un procentaj în atac de 58%.

Opus: JELENA VULIN (Dinamo București). Din nou tunarul echipei, Jelena a totalizat 22 de puncte, având un procentaj de 43% pe atac. A servit excelent și și-a trecut în cont patru ași!

Coordonator: LENKA OVECKOVA (Dinamo București). Adusă în această iarnă de la Benfica Lisabona, coordonatoarea celor de la Dinamo a făcut un meci excelent cu CSM București. Acțiunile sale au avut finalitate, iar victoria cu 3-0 nu a fost întâmplătoare. A obținut și două puncte, dintre care un blocaj.

Centru: JOCELYN URIAS (CSM Târgoviște). Mexicanca a schimbat jocul echipei sale din momentul în care a intrat pe teren, în setul 3. A reușit 10 puncte, între care 3 blocaje. A avut 88% eficiență în atac, un procentaj excelent.

Extremă: ARIANA PÎRV (CSM Tîrgoviște). Ariana a reușit 23 de puncte în victoria echipei sale, 3-2 cu CSM Lugoj. Trei blocaje și un as în contul extremei dâmbovițene. A avut un procentaj de 40% în atac, iar pe preluare, 41% recepție pozitivă și 29% recepție excelentă.

Libero: DIANA VEREȘ (CSO Voluntari). Diana a fost pe tot terenul, nu mai puțin de 50 de mingi fiind jucate de liberoul Voluntariului. A greșit doar trei dintre ele. În rest, cifre bune pe preluare cu 50% recepție pozitivă și 26% recepție excelentă.

Antrenor: CAN DEHRIOGLU (CSO Voluntari). Tehnicianul a debutat în etapa a 10-a pe banca CSO Voluntari. Victoria contra campioanei Volei Alba Blaj e cel mai bun rezultat de până acum, care l-a și propulsat în echipa rundei. Voluntariul continuă însă să aibă evoluții oscilante.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors