LIKE US? SPREAD THE WORD

STRANIERI / Ultimele evoluții ale românilor în campionatele din Europa

Polonia. Daniel Chițigoi a reușit 13 puncte în partida pierdută de echipa sa, ZAKSA Kedzierzyn Kozle, pe teren propriu, 1-3 cu liderul din Plus Liga, Jastrzebski Wegiel. Românul a avut o eficiență în atac de 45%. A servit foarte bine și a reușit și doi ași. Daniel continuă evoluțiile bune după ce etapa trecută, cu Zawiercie, își trecuse în cont 18 puncte! Din păcate, formația sa, campioana Europei, trece printr-o perioadă slabă și este abia pe locul 9 în clasament, cu 7 victorii și 8 înfrângeri.

Germania. SC Potsdam, formația Rodicăi Buterez, a câștigat așa cum era de așteptat cu 3-0 pe terenul ultimei clasate, Neuwied. Rodica a jucat tot meciul și a reușit 12 puncte, dintre care trei blocaje și un as. Ea a avut 35% procentaj de reușită în atac, iar pe preluare a avut 55% recepție pozitivă și 36% recepție excelentă. Potsdam e pe locul 4 în Bundesliga, cu 8 victorii și 6 înfrângeri.

Polonia. Chemik Police, liderul din Tauron Liga, în Polonia, formația la care evoluează Elizabet Inneh, a reușit a 8-a victorie consecutivă în 14 etape, și al 13-lea succes la general. Chemik a câștigat cu 3-0 în fața penultimei clasate, Palac Bydgoszcz. Eliza a fost menajată și a jucat doar puțin în setul 2 și apoi în cel de-al treilea. Și-a trecut în cont 8 puncte, cu un procentaj de reușită în atac de 55%.

Turcia. Guillermo Naranjo Hernandez are o revenire fantastică în Turcia,cu Galatasaray! După ce începuse campionatul foarte slab, două victorii și 7 înfrângeri, selecționerul naționalei feminine a României a legat cu Cim Bom Bom cinci victorii consecutive și a ajuns pe locul 7 în clasament! În ultima etapă, Galata a trecut clar cu 3-0, pe teren propriu, de Nilufer Belediyesi, adversara CSM Lugoj în sferturile de finală ale Challenge Cup. Galata a câștigat seturile la 22, 9 și 19!
Guillermo, alături de ceilalți antrenori din Turcia, au respectat regula impusă în Liga Sultanilor. S-au îmbrăcat elegant, tehnicianul României asortând la costum o cravată în culorile Galatasaray: galben-roșu.

Italia. Pas greșit făcut de Union Pinerolo, echipa Adelinei Ungureanu, în Serie A1. Pe teren propriu, Pinerolo a cedat 1-3 cu Il Bisonte Firenze. Românca a reușit cele mai multe puncte pentru echipa gazdă, 14, între care două blocaje și doi ași. Adelina a avut 43% procentaj de reușită pe mingile în atac, iar la preluare, 62% recepție pozitivă și 19% excelentă. Pinerolor rămâne pe locul 6 cu 7 victorii și 8 înfrângeri.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors