LIKE US? SPREAD THE WORD

ECHIPA ETAPEI # 5 / Steaua, patru jucători în formația ideală a rundei!

Echipa etapei a cincea vine abia acum pentru că am așteptat să se joace și restanța dintre CSM Constanța și Arcada Galați, primul meci al anului în Divizia A1.

Victoria din derby, obținută de roș-albaștri în Ștefan cel Mare, a adus Stelei patru jucători în echipa rundei. La fel și antrenorul etapei, care este Bogdan Kotnik.

Și-au mai făcut ”loc” opusul Alexandru Ionescu, cel care a reușit 27 de puncte în victoria de la Dej, Roland Gergye, cel mai bun om al Galațiului în disputa de la Constanța, și liberoul Rapidului Carol Kosinski.

Extremă: MIRCEA PEȚA (Steaua București). MVP-ul meciului dintre Dinamo și Steaua, Mircea a reușit nu mai puțin de 25 de puncte. A avut o eficieță în atac de 49%, iar pe preluare, 50% din mingi au fost pozitive și 35% cu recepție excelentă. Mircea a servit foarte bine, a reușit 4 ași și două blocaje.

Centru: SIMON KRAJCOVIC (Steaua București). Prestație foarte bună pe fileu pentru stelist. A reușit 12 puncte, dintre care 4 blocaje. A avut 57% eficiență în atac. Multe mingi rezolvate în defensivă de jucătorul slovac.

Opus: ALEXANDRU IONESCU (SCM Zalău). Cel mai bun om al Zalăului, cu 27 de puncte reușite, între care 5 ași și un blocaj. Alex a avut 54% eficiență în atac. Serviciul său a pus mari probleme echipei gazdă, iar Zalăul a plecat cu trei puncte dintr-o deplasare esențială pentru chipa sălăjeană.

Coordonator: ROBERT VIIBER (Steaua București). Jucătorul estonian nu a început din postura de titular, dar prestația sa a fost foarte bună în momentul în care a intrat pe teren. Și-a ajutat echipa să revină de la 0-2 la seturi și să câștige în decisiv. Pasele sale și-au găsit mereu ținta. Două puncte reușite de Viiber.

Centru: WOJCIECH SOBALA (Steaua București). O altă piese importantă pentru Steaua în puzzle-ul victoriei din Ștefan cel Mare. Polonezul a fost impunător în apărare. A reușit trei blocaje și a servit și un as. A făcut în total 11 puncte. 64% eficiența mingilor din atac pentru Sobala.

Extremă: ROLAND GERGYE (Arcada Galați). 13 puncte reușite de extrema naționalei maghiare. Gergye a avut 62% eficiență în atac și este în premieră în echipa rundei.

Libero: CAROL KOSINSKI (Rapid București). Liberoul Rapidului este și el pentru prima dată în cel mai bun 6 al rundei. Cifrele sale în victoria cu Știința Baia Mare, 45% recepție pozitivă și 36% recepție excelentă.

Antrenorul etapei: BOGDAN KOTNIK (Steaua București). Tehnicianul Stelei și-a condus echipa spre o victorie puțin scontată la 2-0 la seturi pentru Dinamo. Steliștii au crezut în șansa lor până la final, Kotnik a făcut schimbări inspirate, iar la final roș-albaștrii s-au impus cu 3-2. Kotnik este a doua oară antrenorul etapei în turul campionatului.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors