LIKE US? SPREAD THE WORD

STRANIERI / Alex Rață din nou MVP în Belgia. Evoluția jucătorilor români, în acest week-end, în Belgia, Polonia, Germania și Italia

Belgia. Alexandru Rață a primit din nou titlul de MVP în meciul câștigat de echipa sa, Tectum Achel, 3-1 pe teren propriu cu Decospan Team Menen. Românul a adunat 23 de puncte pentru echipa sa și a avut un procentaj al eficienței în atac de 50%. Achel a câștigat al treilea meci consecutiv în Belgia și a urcat pe locul 4 în clasament. Fostul gălățean Alex Rață este pe primul loc în topul realizatorilor în Belgia. În 7 etape el a adunat 155 de puncte, o medie excelentă de peste 22 de puncte!

Italia. Adelina Ungureanu și echipa sa Pinerolo au pierdut disputa din etapa a 10-a în Serie A1, 0-3 pe teren propriu cu Savino Del Bene Scandicci. Adelina a fost însă una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren. Ea a adunat 12 puncte, a avut un procentaj în atac de 40%, iar pe preluare a avut cifre foarte bune: 48% recepție pozitivă și 40% excelentă. Pinerolo e pe 6 în Italia cu 5 victorii și tot atâtea înfrângeri.

Elizabet Inneh, lider în Polonia!

eliza la serviciu - FRVolei

Polonia – feminin. Chemik Police continuă să fie lider în Polonia după ce a învins week-endul trecut pe Budowlani Lodz, pe teren propriu, cu 3-0, în etapa a 9-a. Opusul naționalei României, Elizabet Inneh a început titluară la gazde și a realizat 9 puncte. A jucat două seturi și a avut o eficiență în atac de 22%.

Polonia – masculin. În Plus Liga, campionatul masculin, Kedzierzyn-Kozle, formația lui Daniel Chițigoi, a învins cu 3-0 pe Cuprum Lublin în etapa a 9-a. Dani nu a fost însă folosit la campioana Europei.

PGE SKRA Belchatow, echipa lui Adrian Aciobăniței, a pierdut în schimb 0-3 întâlnirea de la Rzeszow, cu Asseco Resovia. Extrema naționalei României a reușit 9 puncte, dar la fel ca toată echipa, a prins o zi proastă. Kedzierzyn e pe locul 6 în Polonia, cu 6 victorii și 3 înfrângeri, SKRA e doar pe 13, cu 3 victorii și 5 înfrângeri.

Germania. SC Potsdam, cu Rodica Buterez titulară, a pierdut meciul maraton disputat la Suhl, 2-3. Potsdam a egalat de la 0-2 la seturi, dar apoi a cedat în decisive, 13-15. Echipa Rodicăi a coborât pe locul 3 în clasament, la un punct în spatele liderului Schwerin.

Turcia. Galatasaray Istanbul, echipa antrenată de selecționerul României, a câștigat derbyul cu Besiktas Istanbul, 3-1 în deplasare. Galata a urcat pe locul 9 (4 victorii-7 înfrângeri), dar este departe încă de aspirațiile Cim Bom Bom.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors