LIKE US? SPREAD THE WORD

EVENIMENT / Mulțumiri tuturor celor implicați la Baby Volei Festival 2023!

S-a încheiat ediția 2023 a Baby Volei Festival, care a avut loc anul acesta la Complexul Sportiv de la Izvorani. Prin prisma mesajelor primite, a aprecierilor venite din lumea voleiului, și nu numai, suntem convinși că a fost un eveniment reușit. O ediție în care 80 de copii și profesorii lor, de la 10 cluburi din România, au învățat din tainele minivoleiului, de la cei doi invitați de onoare ai Federației Române de Volei: Adrie Noij și Rudi Kun-Kuti.

Doi profesioniști care au știut imediat să intre pe sub pielea copiilor, să-I facă atenți la cee ace li se explică. Doi antrenori care au o carte de vizită impresionantă în minivolei în Țările de Jos (Olanda).

Le mulțumim celor doi invitați, dar și tuturor celor care au contribuit la buna desfășurare a evenimentului. Nu în ultimul rând profesorilor de la cele 10 cluburi din România: la fete – CS Activ Prahova Ploiești, CSȘ Botoșani, ACS Flamingo Volleyball Club Constanta, ACS Atomic Blaj, CSM Reșița, ACS Academic București, ACS Champions Sibiu, CSȘ Slatina, iar la băieți – CSȘ Botoșani și CS Ocna Mureș.

Copii au fost extraordinari ca întotdeauna. Îi așteptăm la anul, mai puternici, mai implicați în ceea ce înseamnă voleiul. Și suntem convinși că-și vor aduce aminte de aceste zile petrecute la Izvorani pentru toată viața!

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors