LIKE US? SPREAD THE WORD

Sâmbătă și duminică se dispută meciuri în devans în Divizia A1 (f)

În acest weekend se vor disputa în devans două meciuri din cadrul Diviziei A1 la volei feminin, grupele 5-8, respectiv 9-12.

Sâmbătă, de la ora 14.00, la Cluj-Napoca, formația locală, Universitatea, va primi vizita Științei Bacău. În clasamentul play-out-ului, gazdele ocupă ultima poziție, cu un punct, fiind matematic retrogradate, în timp ce oaspetele se află pe locul 9, cu 21 de puncte. Partida contează pentru etapa a patra a play-out-ului.

Duminică, de la ora 17.00, în sala Rapid din Capitală, giuleștencele vor juca împotriva formației SCMU Craiova. Meciul contează pentru etapa a treia a play-off-ului Diviziei A1, grupa locurilor 5-8. Înaintea acestei partide, Rapid ocupă poziția a șaptea, cu 34 de puncte, iar SCMU Craiova locul 8, cu 20.

Campionatul Diviziei A1 la volei feminin s-a întrerupt la 14 martie pentru o lună pentru a permite naționalei Under 19 să se pregătească pentru turneul de calificare la Campionatul European. Meciurile vor avea loc la Mioveni, în perioada 8-10 aprilie.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors