LIKE US? SPREAD THE WORD

SCMU Craiova, victorie în cinci seturi pe terenul Stelei, în etapa a treia a play-off-ului Diviziei A1 (m)

SCMU Craiova a câștigat al doilea meci maraton la rând în play-off-ul Diviziei A1 la volei masculin. După ce săptămâna trecută a revenit de la 0-2 pentru a învinge pe Dinamo cu 3-2, sâmbătă craiovenii au condus cu 2-0 pe terenul Stelei, au fost egalați, dar au găsit puterea de a se impune în setul decisiv.

Chiar dacă SCMU Craiova s-a impus în primul set la limită, 25-23, primul set a fost dominat de formația olteană, care nu a dat în nici un moment senzația – în a doua sa jumătate – că ar putea să-l piardă. Actul al doilea, în schimb, se poate spune că a fost scăpat printre degete de Steaua, care a condus cu 20-15 și 24-22, dar nu a găsit resursele necesare să închidă jocul, astfel că oaspeții s-au impus cu 27-25.

Cu un joc în creștere față de precedentele etape, bucureștenii au forțat și au reușit să egaleze, după două seturi câștigate identic, la 20. Ajunși în setul decisiv pentru a doua oară în 7 zile, craiovenii, la care au avut o evoluție foarte bună Lică (20 de puncte) și Bartha (14 puncte), au tras de ultima lor fărâmă de energie și au reușit să se impună cu 15-10. O victorie care îi urcă pe locul al treilea, cu un punct în fața Stelei și cu trei meciuri rămase de disputat înaintea încheierii campionatului.

Chiar dacă a pierdut, Steaua a dat cel mai bun jucător al partidei, Balsa Radunovic, autor a 30 de puncte. Scor final: Steaua – SCMU Craiova 2-3 (23-25, 25-27, 25-20, 25-20, 12-15).

Au evoluat formațiile:

Steaua: Radunovic (30p), C. Matei (20p), Ghionea (11p), Iftime (9p), Vologa (7p), Bontea (2p), Peța (1p), Kostic (1p), Lopar (1p), Cl. Dumitru (-), Miron (-), Lakcevic (libero). Nu au fost introduși pe teren: Ocunschi, Romanescu (libero). Antrenor: Silviu Oancea.

SCMU Craiova: Lică (20p), B. Bartha (14p), Pupart (10p), Stojsavlievic (7p), R. Călin (6p), Lupu (4p), Halilovic (2p), Grigorie (1p), Georgescu (-), Purcaru (-), Szot (-), Diaconescu (libero). Antrenor: Dănuț Pascu.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors