LIKE US? SPREAD THE WORD

Echipa rundei a 15-a e cea a debutanților

Ultima restanță disputată în Divizia A1, la masculin, Rapid-CSU UV Timișoara 3-1, ne oferă prilejul să alcătuim echipa rundei cu numărul 15. O etapă dominată de două partide capete de afiș: Dinamo-Arcada 0-3 și Corona Brașov-Steaua 3-1.

Campioana Arcada s-a impus în Ștefan cel Mare și, pe lângă antrenorul etapei, selecționerul Sergiu Stancu, a trimis în formația ideală doi jucători: Roland Gergye și Liviu Cristudor.

Corona Brașov a trecut de Steaua, 3-1, iar Augusto Colito și Rusmir Halilovic au fost cei mai buni jucători ai ardelenilor. În echipă au mai intrat craioveanul Gojko Cuk și băimăreanul David Csanad, hotărâtori în victoriile echipelor lor. Trei dintre jucători sunt debutanți pe covorul premianților: Cristudor, Călin și Csanad.

Extremă: DAVID CSANAD (Știința Explorări Baia Mare). Cel mai bun jucător în victoria de la Dej, 3-0. 19 puncte în contul său, dintre care trei blocaje. A avut și o preluare acceptabilă, cu 57% recepție pozitivă și 20% excelentă. Prima dată în echipa etapei.

Centru: GOJKO CUK (SCM U Craiova). Foarte bun, mai ales în faza defensivă. A contribuit din plin la succesul conturat greu în fața Zalăului, 3-2. 14 puncte în dreptul său, dintre care un as și cinci blocaje. A avut 73% procentaj de reușită pe mingile jucate în atac. Foarte bun și la serviciu, multe puncte făcute pe serviciul său.

Opus: AUGUSTO COLITO (Corona Brașov). Bombardierul Brașovului, a reușit 26 de puncte contra Stelei. A fost MVP-ul partidei, de departe. 61% procentajul de reușită în atac, și-a mai trecut în cont și două blocaje și doi ași. Când s-a aflat la serviciu, Brașovul a făcut cele mai multe puncte.

Coordonator: RUSMIR HALILOVIC (Corona Brașov). Încă o prestație foarte bună pentru bosniac. A coordonat excelent jocul echipei sale și și-a scos în evidență coechipierii. Pase exacte, puncte făcute lejer. A și reușit două puncte, dintre care un blocaj. Al doilea om de servicu în disputa cu Steaua.

Centru: ROBERT CĂLIN (SCM U Craiova). Impecabil jocul său, a fructificat 12 din cele 13 mingi pe care le-a avut în atac, 92% procentaj! A mai reușit și trei blocaje și doi ași. Cel mai bun om la serviciu, a fost fără doar și poate omul meciului în victoria echipei sale contra Zalăului. E prima dată în echipa etapei.

Extremă: ROLAND GERGYE (Arcada Galați). 11 puncte în dreptul jucătorului maghiar în disputa cu Dinamo, dintre care un as și un blocaj. A avut 47% procentaj de reușită în atac. Pe recepție, cifrele lui: 46% preluare pozitivă și 15% preluare excelentă.

Libero: LIVIU CRISTUDOR (Arcada Galați). Foarte bun pe preluare, liberoul gălățean nu a greșit nicio minge. A avut 47% recepție pozitivă și 29% recepție excelentă. Și el este prima dată în echipa rundei.

Antrenor: SERGIU STANCU (Arcada Galați). Selecționerul României are cele mai multe prezențe pe banca echipei etapei. A bifat-o acum pe a șaptea. Nu degeaba echipa campioană a trecut din nou pe primul loc, asta și pentru că a jucat meciurile restanță.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors