LIKE US? SPREAD THE WORD

Patru premiere în echipa rundei! – ECHIPA ETAPEI #4 – MASCULIN

Campioana CSM Arcada Galați și-a luat partea leului după ce a învins Dinamo cu 3-0 în etapa a patra. Corona Brașov a făcut și ea un rezultat mare, a învins Steaua, la București, dar jucătorii lui Laurențiu Lică nu au ieșit neapărat în evidență. Echipa a fost determinantă.

SCM Zalău a reușit un meci foarte bun cu Craiova, iar doi dintre jucătorii ardeleni și-au făcut apariția în premieră în 6-le ideal. Antrenorul Sergiu Stancu este a treia oară când devine antrenorul etapei, echipa sa având un start de campionat ideal.

Patru jucători ajung pentru prima dată în echipa etapei, pe lângă cei doi zălăuani, intrând pe ”covorul roșu” și liberoul băimărean Pierre Bouleau, dar și extrema Galațiului, Hugo Hamacher.

 

Extremă: PINTO CARDOSO (SCM Zalău). 19 puncte reușite de portughezul de la SCM Zalău dintre care două blocaje și un as. 50% procentaj în atac, iar pe preluare 48% recepție pozitivă și 24% recepție excelentă.

Centru: ANDREI BUTNARU (CSM Arcada Galați). Turnul de control al Arcadei a făcut din nou un meci mare. 10 puncte, dintre care 3 blocaje, un as și 86% mingi câștigate pe atac, un procentaj pentru premianți.

Opus: AARO NIKULA (CSM Arcada Galați). A doua oară consecutiv în echipa etapei, finlandezul a fost acum omul meciului în victoria cu Dinamo. 20 de puncte, dintre care 4 blocaje, 67% procentaj pe atac, nicio eroare în ofensivă.

Coordonator: RUSMIR HALILOVIC (Corona Brașov). Bosniacul își păstrează locul în echipa etapei. A fost din nou mintea limpede a brașovenilor, contribuind din plin la succesul de pe terenul Stelei. A reușit și un blocaj, bonus.

Centru: ALEJANDRO VIGIL (SCM Zalău). Centrul Zalăului a fost unul dintre cei mai buni jucători în victoria contra Craiovei. 20 de puncte trecute în cont, 5 blocaje, 83% procentaj în atac.

Extremă: HUGO HAMACHER (Arcada Galați). Brazilianul a contribuit cu 10 puncte la victoria cu Dinamo. 59% eficiență în atac, cifre bune și la preluare: 45% recepție pozitivă și 30% recepție excelentă.

Libero: PIERRE BOULEAU (Știința Explorări Baia Mare). Francezul a fost excelent în apărarea echipei sale. Procentajul pe mingile servite pe el a fost foarte bun: 75% recepție pozitivă și 67% excelentă. A contribuit din plin la victoria echipei sale, în setul decisiv.

Antrenor: SERGIU STANCU (CSM Arcada Galați). Tehnicianul Galațiului și-a condus echipa la a patra victorie consecutivă. Campionii au învins Dinamo fără mari emoții, la capătul unui meci foarte bun. Moral ridicat pentru Arcada înainte de turneul preliminat din Liga Campionilor.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors