LIKE US? SPREAD THE WORD

Voluntari, Lugoj și restul lumii! – ECHIPA ETAPEI #5 – FEMININ

CSO Voluntari și CSM Lugoj dau cinci jucătoare în etapa a cincea după rezultatele excelente reușite în deplasare. Dintre fetele care au prins echipa rundei, doar una singură a mai fost în această postură, extrema Yelizaveta Ruban de la CSM Lugoj. În rest, premieră pentru celelalte șase fete.

În echipa etapei a cincea avem așadar de 3 X Voluntari, de 2 X Lugoj și 1 X pentru Rapid și Volei Alba Blaj.

Extremă: NIKOLA RADOSOVA (CSO Voluntari). Slovaca transferată din campionatul Turciei începe să-și arate plusurile. 19 puncte pentru extrema ilfovencelor, un as și trei blocaje, 50 % procentaj în atac. Și pe preluare a avut cifre bune: 50% recepție pozitivă și 19% excelentă.

Centru: RAISA IOAN (Volei Alba Blaj). Centrul Blajului a făcut un meci bun la Tg. Mureș, acolo unde a crescut în volei. A reușit 8 puncte pentru campioană, dintre care doi ași și trei blocaje. A avut 50% procentaj de reușită în atac.

Opus: IOANA BACIU (Rapid București). Bombardierul Rapidului, Ioana a adus 18 puncte în succesul de la Brașov, cu Corona. A reușit un as, trei blocaje și a avut un procentaj pe atac de 42%.

Coordonator: OLGA SKRYPAK (CSM Lugoj). Evoluție solidă a ridicătoarei de la Lugoj. A reușit 9 puncte, între care 4 blocaje și un as. Serviciul este, de altfel, unul din plusurile ucrainiencei. A avut 57% procentaj de reușită în faza ofensivă.

Centru: MIRA TODOROVA (CSO Voluntari). Centrul Voluntariului a fost numărul 1 în apărare. Nicio jucătoare nu a mai reușit într-un meci până acum, în actuala ediție, 9 blocaje. 18 puncte la general pentru bulgăroaică și un procentaj în atac de 56%. A fost MVP-ul disputei câștigată pe terenul fostului lider, CSM Târgoviște.

Extremă: YELIZAVETA RUBAN (CSM Lugoj). 24 de puncte pentru MVP-ul partidei cu Dinamo. A servit doi ași și a avut un procentaj de 43% în atac. Bucureștencele au servit nu mai puțin de 40 de mingi pe lugojeancă, dar Yelizaveta s-a descurcat: 45% recepție pozitivă și 28% recepție excelentă. E singura care a mai prins echipa etapei până acum, în prima rundă.

Libero: DIANA VEREȘ (CSO Voluntari). Fetele de la Târgoviște nu au fost prea inspirate când au servit de 34 de ori pe liberoul Voluntariului. Diana a fost în mână. Preluarea ei a funcționat la cote înalte: 62% recepție pozitivă și 35% recepție excelentă. Și Diana a scos alte mingi extrem de importante în economia partidei.

Antrenor: MILAN LJUBICIC (CSO Voluntari). După un start ratat pentru Voluntari, Milan Ljubicic și-a pus echipa pe linia de plutire. S-a calificat mai departe în Challenge Cup, iar acum obține o victorie cu adevărat importantă la Târgoviște.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors