LIKE US? SPREAD THE WORD

Interes maxim din partea antrenorilor români pentru întâlnirea on-line cu Massimo Dagioni

Antrenorul italian al formației CS Dacia Mioveni 2012, Massimo Dagioni (55 de ani), a fost invitatul celei de-a doua întâlniri on-line organizate în acest an de Federația Română de Volei și Colegiul Central al Antrenorilor.

Tehnician cu mare experiență în campionatul italian, acesta a prezentat o temă de maximă importanță în pregătirea jucătorilor indiferent de nivel: ”SERVICIU – aspecte tehnico tactice”.

curs antrenori 2 - FRVolei
Tehnicianul italian a vorbit și despre tehnica la serviciu

Timp de aproape două ore, tehnicienii români au putut urmări prelegerea antrenorului italian, care a ”disecat” în amănunt procedeul, cu planșe și materiale explicative. Federația Română de Volei îi mulțumește pe această cale lui Massimo Dagioni pentru participare și implicare.

curs antrenori 3 - FRVolei

Din acest an, Federația Română de Volei, împreună cu Colegiul Central al Antrenorilor, și-au propus să organizeze periodic întâlniri on-line cu teme atractive și de noutate, privind perfecționarea profesională a tehnicienilor.

curs antrenori 1 - FRVolei
Serviciului plutitor i s-a dedicat un capitol aparte

La prima întâlnire, invitat a fost antrenorul formației CSM Târgoviște, Giovanni Caprara, campion mondial cu Rusia, în 2006 și de patru ori câștigător al Ligii Campionilor.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors