LIKE US? SPREAD THE WORD

Hotărârile Consiliului Director al FRV din data de 19 decembrie 2022

1. A fost prezentată activitatea Federației Române de Volei de la precedenta ședință a Consiliului Director.

2. Consiliul Director al Federației Române de Volei a luat act de demisia, din motive personale, a vicepreședintelui ales, doamna Oana Sîrb. Conform Statutului FRV, locul său va fi luat de următorul candidat la funcția de vicepreședinte conform votului de la Adunarea Generală de Alegeri din 2020. Acesta este domnul Marius Stîncel.

3. Locul de membru în Consiliul Director rămas vacant după ce domnul Marius Stîncel a devenit vicepreședintele Federației Române de Volei, va fi ocupat, conform statutului FRV, de următorul candidat la funcție de membru conform votului de la Adunarea Generală de Alegeri din 2020. Aceasta este doamna Cristiana Dedu (Dorobanțu) și va participa la ședințele Consiliului Director începând din luna ianuarie 2023, dar nu va avea drept de vor decât după validarea din următoarea Adunare Generală.

4. A fost aprobată configurarea Layout-ului suprafeței de joc, care va fi aplicată începând din returul campionatului 2022/ 2023. Aceasta urmează modelul aplicat de Confederația Europeană de Volei și se referă la ordinea așezării panourilor publicitare din jurul terenului și la acoperirea sponsorilor aflați în interiorul sau în apropierea terenului de joc, care nu fac parte dintre sponsorii care susțin echipele de volei sau FRV.

5. A fost aprobat Ghidul 2 de utilizare Social Media.

6. A fost aprobată desfășurarea Galei Voleiului Românesc și lista premiilor acordate.

7. A fost aprobată repartizarea sumelor neutilizate de finanțare cu Ministerul Sportului, pe alte categorii de cheltuieli.

8. S-a aprobat ca începând din retur, în fiecare sală în care se dispută meciuri de volei să fie amenajat un sector pentru reprezentanții Federației Române de Volei.

9. A fost aprobată în unanimitate ridicarea suspendării pe viață din volei primită de domnul Marian Ștefan, cu amendamentul că suspendarea i se va reactiva la prima abatere. Acesta fusese suspendat în 2015 de către Comisia de Disciplină.

10. S-a decis ca, începând din returul campionatului 2022/ 2023, să se instituie o amendă de 500 de euro pentru fiecare meci pentru absența unui antrenor secund român la echipele din Divizia A1 masculin sau feminin.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors