LIKE US? SPREAD THE WORD

Federația Română de Volei premiată de ProSport

În cadrul galei ”Mari Sportivi ProSport 2023”, Federația Română de Volei a primit unul dintre premiile de excelență oferite de publicația ProSport.
După rezultatele obținute de echipele naționale ale României la Campionatul European, în vara trecută, voleiul românesc a reaprins speranța unor rezultate notabile, într-un sport de tradiție în sportul românesc. Președintele FR Volei, Adin Cojocaru a urcat pe scena ”Mari Sportivi” pentru a primi trofeul. ”Vă mulțumim pentru apreciere. Acest premiu este, în primul rând, al oamenilor din volei, al echipelor noastre naționale care ne-au făcut încă o dată mândri că suntem români, al colegilor mei din federație. Voleiul românesc a arătat că are resurse nebănuite”, a declarat Adin Cojocaru.
Federația Română de Volei a fost singura federație din România cu ambele echipe calificate la Campionatul European. Băieții, după ce au învins între alte formații, campioana olimpică, Franța, au ocupat locul 7, iar fetele au terminat pe 11, în competiții la care au participat 24 de formații.
Mulțumim ProSport și partenerilor săi pentru aprecierea performanțelor noastre, a eforturilor campionilor din voleiul românesc. Sperăm să vă facem mândri și în continuare cu rezultatele noastre!

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors