LIKE US? SPREAD THE WORD

ECHIPA ETAPEI #7 – Dinamoviștii fac legea. O etapă dominată de alb-roșii după victoria de la Craiova

Rareș Bălean, Bela Bartha și Santiago Arroyo sunt cei trei jucători ai formației din Ștefan cel Mare care intră în echipa etapei a 7-a. Evoluția bucureștenilor, în deplasarea de la Craiova, a fost una la superlativ. Normal, că antrenorul etapei nu putea fi decât Stelian Moculescu, cel care a câștigat duelul cu Dănuț Pascu.

Steaua București, victorie la Constanța, și Corona Brașov, succes acasă, cu SCM Zalău, au și ele câte doi reprezentanți în formația ideală.

 

Extremă: RAREȘ BĂLEAN (Dinamo București). MVP-ul derbyului din Bănie, Rareș Bălean a totalizat 19 puncte la Craiova. A avut un procentaj în atac de 53%. Și la preluare s-a descurcat, având 42% recepție pozitivă și 17% excelentă, deși s-a servit mult pe el.

Centru: BELA BARTHA (Dinamo București). Omul care dă siguranță în defensivă, pe fileu. Bela Bartha a reușit trei blocaje și a adunat în total 11 puncte. Procentajul său în atac, 40%. A servit formidabil, reușind între altele 4 ași! E a treia prezență în echipa ideală pentru Bela, după primele două runde.

Opus: GABRIEL BONTEA (Steaua București). Folosit titular, Gabi Bontea a avut o evoluție solidă. A strâns 14 puncte în contul Stelei, având pe atac un procentaj de 73%. A servit bine, trecându-și în cont și trei ași.

Coordonator: ROBERT VIIBER (Steaua București). Ridicătorul estonian a jucat și el foarte bine la Constanța. A adunat 5 puncte, dintre care două blocaje și un as. La serviciu, a strâns cele mai multe execuții dintre toți jucătorii Stelei, semn că a pus presiune pe constănțeni.

Centru: TUDOR MAGDAȘ (Corona Brașov). Tudor este a treia oară în echipa etapei, iar faptul că echipa sa este pe primul loc în Divizia A1, i se datorează și lui. Centrul Coronei joacă foarte bine, așa cum a făcut-o și în disputa cu SCM Zalău. 8 puncte în contul lui Magdaș, dintre care 3 blocaje. 62% eficiența lui în atac.

Extremă: EWOUD GOMMANS (Corona Brașov). Și extrema Coronei a mai fost pe acest drum în echipa etapei. E la a doua prezență. Cu Zalăul a reușit 17 puncte, dintre care două blocaje. 58% procentajul în atac, iar la preluare cifrele arată și ele siguranță: 58% recepție pozitivă și 28% excelentă, deși adversarii au servit doi ași pe el.

Libero: SANTIAGO ARROYO (Dinamo București). Argentinianul este al șaselea libero diferit care prinde echipa etapei până acum! Cifrele sale în meciul de la Craiova îl recomandă. 50% preluare pozitivă și 29% excelentă. A dat siguranță echipei.

Antrenor: STELIAN MOCULESCU (Dinamo București). Pentru prima dată în postura de antrenor al etapei, septuagenarul antrenor își face simțită prezența pe banca dinamoviștilor. Jocul echipei începe să prindă contur, iar Dinamo a câștigat la Craiova fără emoții.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors