LIKE US? SPREAD THE WORD

Spectacolul Voleiului Românesc: Final 4 în Cupa României (Masculin) la Mioveni

În acest weekend, pasiunea pentru volei atinge cote maxime la Sala Sporturilor din Mioveni, Argeș, unde se va desfășura cu mare fast Final 4 al Cupei României (Masculin). Evenimentul promite să ofere iubitorilor voleiului o doză intensă de emoție și competiție de înalt nivel, cu echipe de tradiție și jucători excepționali.

Sâmbătă, pe 2 martie 2024, spectacolul va începe cu două semifinale de neratat. La ora 16:00, CS Dinamo București, cu un palmares impresionant, se va confrunta cu CSA Steaua București. Mai târziu, la ora 19:00, CSM Arcada Galați și CS Rapid București vor intra în luptă pentru un loc în finala mult așteptată.

Duminică, 3 martie 2024, la ora 18:00, tensiunea va atinge cote maxime în finala care va decide cine va purta cu mândrie titlul de câștigătoare a Cupei României. Dinamo București, cu un istoric impresionant, va încerca să adauge un trofeu valoros în vitrina sa bogată, iar adversarele nu vor fi deloc ușor de învins.

Cupa Romaniei Volei Dinamo Bucuresti

Dinamo București, echipa cu 19 titluri de campioană, 11 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, de 3 ori câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni și o dată a CEV Cup, se află sub comanda experimentatului Stelian Moculescu. Antrenorul în vârstă de 73 de ani aduce o vastă experiență, având în palmares titlul cucerit în Liga Campionilor și alte doua calificări in finale cu echipa germană VfB Friedrichshafen. Echipa se bazează pe un lot valoros, cu jucători precum Bela Bartha (ROU), Rareș Bălean (ROU), Bozidar Cuk (MNE), Santiago Arroyo (ARG) și Ryu Yamamoto (JPN).

Cupa Romaniei Volei Steaua Bucuresti

Nici CSA Steaua București nu este mai prejos, având în spate o istorie bogată de 17 titluri de campioană și fiind de 2 ori finalistă în Cupa Campionilor Europeni. Echipa a ajuns recent în finala Cupei României, dar a fost învinsă de Arcada Galați în 2022. Cu un nou antrenor, Atanas Petrov, Steaua se bazează pe jucători de calibru precum Claudiu Dumitru (ROU), Mircea Peța (ROU), Robert Viiber (EST), Lukasz Wiese (POL) și Wojciech Sobala (POL).

Cupa Romaniei Volei Rapid Bucuresti

Spectacolul Voleiului Românesc – DA CLICK AICI ȘI CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE ADEVARULONLINE.RO

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors