LIKE US? SPREAD THE WORD

#1DayMore4Volleyball revine!

#1DayMore4Volleyball revine cu forțe proaspete!

Evenimentul inovator organizat de CEV pe 29 februarie se întoarce pentru a treia oară, după ce a reușit să mobilizeze zeci de mii de participanți atât în 2016, cât și în 2020, pentru a juca volei și a promova acest sport în întreaga Europă!

29 februarie reprezintă o oportunitate unică, întâlnită doar o dată la patru ani, iar începând cu 2016, această zi este strâns legată de pasiunea pentru volei. Ediția din acest an a #1DayMore4Volleyball are un scop clar: să transmită un mesaj puternic de incluziune și diversitate, subliniind că voleiul este un sport destinat tuturor, indiferent de vârstă, abilități fizice sau tehnice sau suprafața pe care se desfășoară jocul.

Invităm pe toată lumea să se alăture acestei provocări și să joace volei alături de prieteni, familie, colegi de echipă și colegi de muncă pe 29 februarie. Scopul este de a transforma această zi într-o adevărată sărbătoare a voleiului în toate formele sale. Voleiul nu este doar un sport, ci și o forță ce construiește punți între oameni, promovează energii pozitive și aduce comunitățile împreună într-un spirit de prietenie, fair play și camaraderie!

Pentru a face evenimentul și mai interesant, există o motivație suplimentară: cei care se înregistrează pe site-ul oficial al CEV și împărtășesc fotografii sau videoclipuri cu acțiunile lor de volei din această zi specială au șansa de a câștiga premii oferite de CEV, recunoscând creativitatea, abilitatea de a mobiliza oameni sau promovarea incluziunii și diversității în sport!

Pentru mai multe detalii, consultați site-ul oficial CEV și pregătiți-vă să vă alăturați jocului de volei pe 29 februarie! Urmați canalele de social media ale CEV și utilizați hashtag-ul oficial #1DayMore4Volleyball pentru a fi la curent cu noutățile, deoarece vedetele reale ale voleiului se vor alătura acestei acțiuni unice!

Acest articol este adaptat. Pentru a citi mai multe, vizitați site-ul oficial al CEV.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors