LIKE US? SPREAD THE WORD

Echipele bucureștene au făcut legea în etapa a 21-a

Victoria dinamoviștilor la Brașov, în fața Coronei, a schimbat liderul în Divizia A1. Joc perfect al alb-roșiilor, care au nu mai puțin de patru jucători în formația rundei. Dinamo venea după înfrângerea din Cupa României, în fața Stelei, și a înlocuit antrenorul! L-a adus pe Bogdan Kotnik, cel care reziliase contractul cu rivala Steaua. Cu Kotnik pe bancă, dinamoviștii au reușit să unească rândurile și să obțină o victorie importantă la Brașov, una de moral.

Junior Felix, Bela Bartha, Nicholas Butler și Nikola Lakcevic sunt cei patru jucători ai formației din Ștefan cel Mare care au intrat în top. Lor li se adaugă doi steliști (Gabriel Bontea și Lukasz Wiese) și un rapidist (Sebastian Micu).

Steaua s-a impus la Zalău, 3-2, la capătul unei dispute maraton, de două ore și 37 de minute, iar Rapid a trecut cu 3-0 de CSM Constanța.

Extremă: JUNIOR FELIX (Dinamo București). Jucătorul meciului de sub Tâmpa, Sergio Felix Junior a obținut 20 de puncte, dintre care un as și trei blocaje. 55% a fost procentajul în atac al brazilianului. Pe preluare, Felix a avut cifre mai slabe, dar a trecut testul: 33% recepție pozitivă și 17% excelentă.

Centru: BELA BARTHA (Dinamo București). 100% a fost procentajul dinamovistului în atac. Centrul lui Dinamo a servit foarte bine și a reușit 3 ași. 10 puncte în total pentru Bela care este a patra oară în echipa etapei.

Opus: GABRIEL BONTEA (Steaua București). A intrat pe parcursul setului 1 și a făcut un nou meci foarte bun. 17 puncte în contul său, dintre care un as. Pe serviciile sale Steaua a făcut cele mai multe puncte. 44% procentajul de reușită în atac.

Coordonator: NICHOLAS BUTLER (Dinamo București). Ridicătorul lui Dinamo a reușit să-și pună coechipierii în valoare. Joc perfect pentru Dinamo care s-a impus la Brașov cu 3-1 și și-a consolidat locul 4 în clasament.

Centru: SEBASTIAN MICU (Rapid București). Giuleșteanul a jucat foarte bine, aproape fără greșeală. A servit bine, a blocat și a avut un procentaj de reușită în atac de 70%. 9 puncte în total pentru Sebastian care intră pentru prima dată în echipa etapei.

Extremă: LUKASZ WIESE (Steaua București). Jucătorul roș-albastru care a obținut cele mai multe puncte: 25. Sigur pe el, polonezul a reușit trei blocaje și doi ași. 57% procentajul său în atac. La preluare, Lukasz a greșit doar de două ori, deși a jucat 33 de mingi. 42% recepție pozitivă și 18% recepție excelentă în dreptul său.

Libero: NIKOLA LAKCEVIC (Dinamo București). Pentru prima dată în echipa etapei, Nikola a avut o evoluție excelentă la Brașov. 32 de servicii a avut la preluare , iar cifrele au fost foarte bune: 53% recepție pozitivă și 31 % recepție excelentă.

Antrenor: BOGDAN KOTNIK (Dinamo București). A cincea oară antrenorul etapei, tehnicianul sloven este prima dată în această ipostază pe banca dinamovistă. El a fost de patru ori antrenorul rundei pe când pregătea Steaua. Kotnik a știut să remonteze Dinamo după eșecul din Cupa României și să câștige la Brașov, acolo unde se obțin puncte greu.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors