LIKE US? SPREAD THE WORD

Federația Română de Volei: Realizări Remarcabile Prin Programul FIVB Volleyball Empowerment

Cu un pas hotărât spre dezvoltarea voleiului la nivel mondial, Federatia Internationala de Volei (FIVB) a lansat programul Volleyball Empowerment, parte integrantă a planului Nucleus al Președintelui Dr. Ary Graça. Scopul acestui program este de a marca o nouă eră în dezvoltarea voleiului, concentrându-se pe  îmbunătățirea nivelului tehnic al echipelor naționale și al sportivilor din întreaga lume.

Volleyball Empowerment: O Viziune pentru Dezvoltarea Mondială

Viziunea Președintelui Dr. Ary Graça este una ambițioasă – să întarească echipele naționale și sportivii pentru a atinge performanțe remarcabile în competiții majore precum Campionatele Mondiale și Jocurile Olimpice. Prin acest program, FIVB vizează să ofere sprijin esențial pentru ca echipele naționale să-și atingă potențialul maxim și să-și îndeplinească obiectivele.

Direcții de Finanțare în Cadrul Programului FIVB

Volleyball Empowerment oferă suport în două direcții cheie: suport direcționat și suport bazat pe aplicații. Acestea sunt:

  1. Suport Direcționat – Dezvoltarea Antrenorilor Echipelor Naționale: Oferta de suport pentru antrenori pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni, în funcție de nivelul actual al echipei naționale și de obiectivele stabilite.
  2. Suport Bazat pe Aplicații – Suport pentru Echipamentele de Volei: Oferă federațiilor naționale posibilitatea de a solicita sprijin pentru echipamente, inclusiv podele, mingi și sisteme de plasă pentru voleiul de sală și voleiul de plajă.
  3. Program de Transfer de Cunoștințe: Se concentrează pe dezvoltarea antrenorilor naționali, dezvoltarea arbitrilor și managementul și administrarea sportivă la nivelul federațiilor naționale.

 

Succese Notabile pentru Federatia Romana de Volei

Federatia Romana de Volei a depus mai multe proiecte pe toate liniile de finantare în cadrul acestui program și a primit primit cu bucurie aprobarea tuturor proiectelor depuse la FIVB, care acoperă diverse aspecte ale dezvoltării voleiului în țara noastră conform celor expuse mai sus.

Aceste realizări nu sunt doar un triumf pentru FRV, ci și pentru voleiului din România în ansamblu. O echipă națională puternică, participând și câștigând competiții majore, devine un model pentru generațiile tinere, creând fani ai voleiului pentru întreaga viață. Mai mult, federațiile naționale cu echipe puternice devin mai atractive pentru sponsori, media, televiziuni și partenri in general, având acces la resurse suplimentare care le permit să organizeze evenimente-cheie și să ofere fanilor locali oportunitatea de a urmări cele mai bune performanțe de volei în direct.

  1. Proiect: Suport pentru Dezvoltarea Antrenorilor

FRV a primit aprobare pentru un suport substanțial în dezvoltarea echipei feminine de volei, cu un focus pe antrenorat, pentru o perioadă extinsă de 12 luni.

  1. Proiect: Suport pentru Echipamente de Volei

FRV a obținut sprijin pentru echipamentele de bază, inclusiv 100 de mingi Mikasa, pentru consolidarea infrastructurii echipelor de volei.

  1. Proiect: Suport pentru Echipamente de Volei – Senoh Volleyball Nets and Net System

FRV a primit aprobare pentru echipamente de volei de înaltă calitate, consolidând astfel infrastructura pentru competițiile de volei: Steel Volleyball Uprights – 1 pereche; Volleyball Safety Pads – 1 pereche; Volleyball Net – 2 bucăți; Official Volleyball Antennae – 1 pereche

  1. Proiect: Program de Transfer de Cunoștințe – Managementul și Administrarea Sportivă

FRV a primit aprobare pentru participarea la un program specializat de transfer de cunoștințe în domeniul managementului și administrării sportive, subliniind angajamentul pentru dezvoltarea administrației sportive la nivelul federației.

Aceste aprobări nu doar consolidează poziția FRV în cadrul comunității voleiului, ci și deschid noi orizonturi pentru dezvoltarea sportului în România. Cu acordurile semnate și implementarea eficientă a proiectelor, FRV se îndreaptă către o perioadă de creștere și excelență în voleiul românesc, sub îndrumarea FIVB.

FIVB rămâne angajată să ofere un impact pozitiv și să ajute federațiile naționale să atingă obiective sustenabile pe termen lung. Prin monitorizarea și raportarea lunară, precum și prin coordonarea unei auditări finale, FIVB și FRV vor lucra împreună pentru a asigura succesul continuu al proiectelor și o guvernare eficientă în domeniul voleiului românesc.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors