LIKE US? SPREAD THE WORD

ECHIPA ETAPEI #8 Trei jucătoare de la Lugoj, plus antrenorul, în echipa rundei!

CSM Lugoj a fost performera etapei a opta în Divizia A1, câștigând la București, 3-2 cu CSM. În aceste condiții, trei jucătoare și-au făcut loc în echipa ideală. CSO Voluntari, 3-0 cu Dinamo, are și ea două reprezentante. Alte două jucătoare vin de la Volei Alba Blaj și Corona Brașov, două voleibaliste de echipă națională! Antrenorul rundei este sârbul Ugljesa Segrt, cel care se află pentru prima oară în această ipostază. Avem trei jucătoare care se află pentru prima dată în echipa etapei: Mirta Velikonja, Heidy Casanova și Diana Ariton. Record pentru Yelizaveta Ruban, cea care are abonament și a bifat a patra prezență!

 

Extremă: YELIZAVETA RUBAN (CSM Lugoj). Azera este a patra oară în echipa etapei. Fără doar și poate, motorul Lugojului la fiecare dispută. În meciul de la București, Liza a reușit 22 de puncte, deși procentajul nu a fost foarte bun, doar 29%. Și la preluare Ruban s-a descurcat, iar la serviciu a fost numărul 1 în echipă.

Centru: MIRTA VELIKONJA (CSM Lugoj). MVP-ul Lugojului, a fost incredibilă pe fileu. A reușit nu mai puțin de 9 blocaje! A contribuit cu 15 puncte la victoria de la București, și a avut un procentaj pe atac de 43%. A fost eficientă și la serviciu.

Opus: HEIDY CASANOVA (CSO Voluntari). Opusul de la Târgoviște a fost de neoprit în atacul echipei sale. 18 puncte contabilizate cu un procentaj foarte bună la eficiență, 68%. Dinamovistele s-au descurcat greu atunci când cubaneza a lovit cu putere în minge. E pentru prima dată în echipa etapei.

Coordonator: OLGA SKRYPAK (CSM Lugoj). Capul limpede al bănățencelor, Olga a fost inspirată la pase și a dat încredere echipei, chiar și în momentele grele. A adunat patru puncte în contul său, reușind doi ași. Foarte bună și la serviciu. Skrypak e a doua oară în echipa etapei în rundele scurse până acum.

Centru: DIANA ARITON (Corona Brașov). Deși meciul nu le-a ridicat probleme brașovencelor, la Pitești, Diana Ariton s-a remarcat în echipa ardelencelor. A pus mingea jos, cum se spune, având o eficacitate de 62%. 11 puncte în contul centrului brașovean, cu un blocaj. Și ea a spart gheața și a intrat în echipa etapei.

Extremă: NIKOLA RADOSOVA (CSO Voluntari). Slovaca a prins și ea, din nou, un meci foarte bun. Extrema de la Voluntari a adus 17 puncte echipei, cu o eficiență în atac de 48%. A reușit trei ași, iar pe preluare a avut cifre bune: 56% recepție pozitivă, 22% recepție excelentă. Și ea e a doua oară în Top 6 al rundei.

Libero: ANDRA COJOCARU (Volei Alba Blaj). Andra a fost foarte eficientă în disputa cu CSM Constanța. Fetele de pe Litoral au tot încercat-o la serviciu, dar preluarea ardelencei a funcționat: 50% recepție pozitivă, 50% excelentă. Și Cojocaru a mai fost în echipa etapei în runda 1.

Antrenor: UGLJESA SEGRT (CSM Lugoj). Când echipa sa câștigă, antrenorul și-a făcut treaba. Acest lucru se poate spune și de Ugljesa Segrt, tehnicianul care trebuie să aibă nervi tari, având în vedere că echipa sa a ajuns a patra oară în set decisiv, în 8 etape. Pentru prima dată în postura de antrenorul rundei.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors