LIKE US? SPREAD THE WORD

ECHIPA ETAPEI #7 / Când bați campioana, echipa etapei se îmbracă în alb-roșu!

Nu mai puțin de patru jucătoare de la Dinamo prind echipa etapei după victoria senzațională în fața campioanei Volei Alba Blaj. Normal, antrenorul etapei vine tot de la Dinamo, sârbul Milos Gavrilovic fiind pentru prima dată în această ipostază, în acest sezon.

Petya Barakova, ridicătoarea de la CSM Târgoviște, și Jelena Vulin, opusul dinamovist, sunt singurele jucătoare care au mai prins Top 6 într-o rundă. Bulgăroaica are evoluții excelente și e la a patra ispravă de acest gen! În rest, pentru prma dată în echipa etapei, Duță, Gros, Cristea, Miron și Tassia Silva.

 

Extremă: DENISA DUȚĂ (Corona Brașov). La 38 de ani, Denisa continuă să joace la cel mai înalt nivel. În ultimul meci, cel câștigat cu Voluntari, Denisa a fost de neoprit. A reușit 16 puncte, iar la preluare a fost senzațională: 82% recepție pozitivă și 71% excelentă.

Centru: NAYA GROS (Dinamo București). Cel mai bun meci în tricoul lui Dinamo al americancei. Stăpână pe fileu, a reușit 5 blocaje și un total de 12 puncte, procentaj 50%.

Opus: JELENA VULIN (Dinamo București). A fost tunarul echipei în meciul contra campioanei. Sârboaica și-a trecut în cont 19 puncte, cu un procentaj de reușită în atac de 47%. A și servit foarte bine, adăugând la statistică și un as.

Coordonator: PETYA BARAKOVA (CSM Târgoviște). Un nou meci excelent pentru ridicătoarea de la CSM Târgoviște. A reușit 5 puncte, a servit excelent, iar acuratețea paselor sale se vede din avion. Atunci când Petya joacă la cel mai înalt nivel, Târgoviște are șanse mari să câștige.

Centru: TARA CRISTEA (Medicina Tg. Mureș). În derby-ul echipelor din subsolul clasamentului, formații aflate în mare căutare de puncte, Tara Cristea a făcut diferența. Centrul târgu-mureșean a reușit 12 puncte, 5 cu blocajul, și a servit un as. 75% procentajul mingilor pe atac. O tânără care promite mult și care poate progresa enorm.

Extremă: CRISTINA MIRON (Dinamo București). În meciul cu Blaj, a fost mereu omul potrivit la locul potrivit. A preluat excelent (58% recepție pozitivă, 53% excelentă), a făcut 10 puncte, cu un procentaj de 42% pe atac.

Libero: TASSIA SILVA (Dinamo București). Brazilianca a fost pe tot terenul și nu a lăsat efectiv mingea să cadă. Și-a acoperit excelent coechipierele, iar cifrele sale sunt de senzație: 73% preluare bună, 40% excelentă. A dat siguranță echipei în momentele cheie.

Antrenor: MILOS GAVRILOVIC (Dinamo București). Când bați echipa campioană cu 3-0, un mare rol îi revine și antrenorului. Sârbul Milos Gavrilovic a știut să-și capaciteze jucătoarele și să le facă să dea totul pe teren. Dinamo a jucat cu mult curaj și nu a lăsat să-i scape oportunitatea de a învinge Blajul.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors