LIKE US? SPREAD THE WORD

ECHIPA ETAPEI #6 / Record de puncte în Divizia A1! Antrenorul care prinde a patra oară echipa ideală

CSM Aracada Galați a câștigat meciul etapei, la Craiova, 3-0 cu SCM U, iar doi dintre ”eroi” au prins formația ideală. Marian Bala este pentru a treia oară în 6-le de bază, iar centrul Dawid Woch a intrat în premieră. Rapid are și ea doi reprezentanți, iranianul Amir Ghafour pentru a doua oară.

Vlad Kantor este al cincilea libero diferit, în cele cinci etape din Divizia A1. Antrenorul Sergiu Stancu este a patra oară antrenorul etapei, parcursul campioanei Arcada Galați fiind în concordanță cu prezențele selecționerului. Echipa ideală a etapei a cincea va fi stabilită după ce se va juca și restanța dintre CSM Constanța și Arcada Galați.

Extremă: MARIAN BALA (Arcada Galați). Căpitanul Arcadei revine în echipa etapei după ce a mai fost acolo în prima rundă. A reușit 11 puncte în victoria de la Craiova, dintre care doi ași. 45% eficiență pe atac, iar cifrele la preluare sunt și ele destul de bune: 68% recepție pozitivă și 26% excelentă.

Centru: DAWID WOCH (Arcada Galați). Centrul german a contribuit și el cu 11 puncte la succesul echipei sale. A fost MVP-ul partidei, având o prestație extrem de sigură. Trei ași, două blocaje, și un procentaj în atac de 55%. Principalul om la serviciu al echipei campioane.

Opus: AMIR GHAFOUR (Rapid București). Record de puncte în Divizia A1, până în acest moment. 32 de reușite a avut iranianul la Zalău! 4 blocaje, 2 ași, a avut un procentaj în atac de 55%. A și servit excelent, fiind de departe MVP-ul partidei.

Coordonator: NICHOLAS BUTLER (Dinamo București). Ridicătorul lui Dinamo a făcut un meci perfect. Pasele sale și-au atins mai mereu ținta. A reușit 5 puncte, dintre care un blocaj și trei ași! Serviciul a fost o altă armă de bază în disputa cu CSM Constanța pentru australian.

Centru: ALIASGHAR MOJARAD (Rapid București). 13 puncte reușite de centrul Rapidului în confruntarea de la Zalău. Jucătorul naționalei Iranului a fost stăpânul fileului, cu cele 7 blocaje reușite. Pe atac a avut un procentaj de 50%. A servit excelent, trecându-și în cont și doi ași.

Extremă: RĂZVAN BAZILIUC (Unirea Dej). Omul meciului în derby-ul Clujului. Extrema echipei oaspete a contribuit din plin la victoria formației sale: 18 puncte, între care două blocaje. A avut un procentaj în atac de 76%. Și la preluare a strălucit: 71% recepție pozitivă, 36% excelentă.

Libero: VLAD KANTOR (Corona Brașov). Nu e o soluție să servești pe liberoul Brașovului pentru că toate mingile se întorc inevitabil. Cifre senzaționale pentru Vlad, cel care practic nu  greșit nimic în victoria de la Baia Mare. A avut 94% recepție pozitivă și 65% recepție excelentă. Un jucător de neînlocuit la Corona.

Antrenor: SERGIU STANCU (Arcada Galați). Tehnicianul Galațiului și-a condus echipa spre a cincea victorie consecutivă. Arcada rămâne singura formație neînvinsă în Divizia A1. Galațiul a foslosit la Craiova 12 din cei 14 jucători trecuți pe foaia de joc, și a câștigat fără să piardă set.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors