LIKE US? SPREAD THE WORD

Arcada e de neoprit, a cincea victorie consecutivă! Liderul surpriză rămâne Corona Brașov

Runda a șasea în Divizia A1, la masculin, a adus rezultatele scontate. Au fost câteva meciuri în care favoritele nu erau sigure de victorii, dar au plecat cu toate punctele.

Campioana României câștigă la Craiova, cu 3-0, la capătul unei partide în care Arcada Galați s-a impus pe finalurile de set, dând dovadă că e o echipă matură, care știe să joace sub presiune. Și în setul 1 și în setul 2 a fost 22-22, dar formația antrenată de Sergiu Stancu a ajuns prima la 25, câștigând de fiecare dată cu 25-23! Setul 3 a fost clar adjudecat de oaspeți, 25-18, și gălățenii obțin a cincea victorie consecutivă în Divizia A1.

Marian Bala, Dawid Woch și Theo Lopes, toți cu câte 11 puncte, au fost principalii realizatori ai învingătorilor. De partea cealaltă, Tim Stohr cu 11 a reușit cele mai multe puncte.

Tunarul Rapidului, Amir Ghafour!

Rapid București câștigă la Zalău, revenind de la 0-1 la seturi. Iranianul Amir Ghafour a fost incredibil, reușind 30 de puncte! Este a treia victorie a giuleștenilor care și-au revenit după înfrângerile cu Steaua și Corona Brașov.
În derbyul Clujului, Unirea Dej câștigă în Sala ”Horia Demian”, 3-0, iar Steaua s-a impus lejer în fața CSU UV Timișoara. CSM Constanța a reușit să câștige un set pe terenul lui Dinamo, dar bucureștenii s-au impus  fără emoții, 3-1.

Corona e sus, sus de tot!

Corona Brașov continuă evoluțiile foarte bune din actuala ediție. Echipa lui Laurențiu Lică se impune la Baia Mare, în ultimul meci al etapei a șasea, și pentru moment, trece pe primul loc în clasament, cu 16 puncte! Asta pentru că Arcada Galați (14 puncte) are o restanță de disputat, cu CSM Constanța.
Augusto Colito cu 18 puncte, a fost din nou cel mai bun jucător de pe teren. L-au secondat Ewoud Gommans 12 puncte și Oliveira Dos Santos 12. De la gazde, principalul realizator a fost David Csanad 13 puncte.

Rezultatele etapei #6

  • CSU Cluj Napoca-CS Unirea Dej 0-3
  • Steaua București-CSU UV Timișoara 3-0
  • SCM Zalău-Rapid București 1-3
  • SCM U Craiova-CSM Arcada Galați 0-3
  • Dinamo București-CSM Constanța 3-1
  • Știința Explorări Baia Mare-Corona Brașov 1-3

 

 

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors