LIKE US? SPREAD THE WORD

Cum arată echipa campionatului după sezonul regulat?

O echipă realizată exclusiv adunând nominalizările venite în cele 22 de etape ale sezonului regulat. Post cu post, echipă cu echipă. La egalitate de nominalizări, jucătorul desemnat a fost cel a cărei formație a fost mai bine clasată. Pentru că am avut și astfel de situații. Să vedem ce a ieșit:

În primul ”6”, să spunem așa, și-au făcut loc doi jucători ai liderului Arcada și alți doi ai echipei clasate pe locul 2, Rapid. Surprinzător poate, prin prisma locului 6 ocupat, Steaua are tot doi reprezentanți. Corona, surpriza plăcută, trimite și ea un ”titular”.

La rezerve, pe fiecare post în parte, avem alți doi jucători gălățeni, doi rapidiști și un brașovean.

Antrenorul sezonului regulat, selecționerul Sergiu Stancu, cel care a dus Arcada pe primul loc.

Interesant că, în echipa de bază și-a făcut loc un român (Mircea Peța), dar pe banca de rezerve sunt alți trei (Marian Bala, Tudor Magdaș și Carol Kosinski).

Extremă: NICOLAS MARECHAL (Rapid București) – 5 PREZENȚE

Extremă: MIRCEA PEȚA (Steaua București) – 5 PREZENȚE

Extremă (rezervă): MARIAN BALA (Arcada Galați) – 4 PREZENȚE

Primul sub linie, tot cu patru nominalizări, a fost jucătorul lui Dinamo Felix Junior (4 prezențe și el). Au fost alți cinci jucători cu trei prezențe. În total, la extremă, în cele 22 de etape, au punctat 16 jucători.

Centru: SIMON KRAJCOVIC (Steaua București) – 6 PREZENȚE

Centru: ALIASGHAR MOJARAD (Rapid București) – 4 PREZENȚE

Centru (rezervă): TUDOR MAGDAȘ (Corona Brașov) – 4 PREZENȚE

Luptă acerbă și pentru poziția de centru. Mojarad a intrat în primul 6 pentru că Rapid a terminat mai sus decât Corona Brașov. Pe lângă Mojarad și Magdaș, mai avem alți doi jucători cu patru nominalizări: brașoveanul Ștefan Lupu și dinamovistul Bela Bartha. În total, la centru, au punctat 20 de jucători.

Opus: AARO NIKULA (Arcada Galați) – 6 PREZENȚE

Opus (rezervă): AMIR GHAFOUR (Rapid București) – 6 PREZENȚE

Și aici diferența s-a făcut tot în funcție de locurile echipelor în clasament. Finlandezul Nikula a avut câștig de cauză. După cei doi, al treilea în clasament, cu trei prezențe în top a fost Augusto Colito, de la Corona. 8 jucători au punctat pentru postul de opus în cele 22 de etape.

Coordonator: RUSMIR HALILOVIC (Corona Brașov) – 5 PREZENȚE

Coordonator (rezervă) : JAVAD KARIMI (Arcada Galați) – 3 PREZENȚE

11 jucători la postul de ridicător au punctat în cele 22 de etape. Bosniacul Brașovului a fost primul în top, urmat de iranianul Karimi. Tot trei prezențe a avut și Robert Viiber (Steaua), dar locul ocupat de echipa sa l-a ”retrogradat” în spatele lui Karimi.

Libero: URBAN TOMAN (Arcada Galați) – 4 PREZENȚE

Libero (rezervă): CAROL KOSINSKI (Rapid București) – 4 PREZENȚE

Jucătorii primelor două echipe în clasament s-au bătut pe postul de titular. Singurii cu patru nominalizări. Au urmat cu 3: Sergiu Diaconescu (Corona), Pierre Bouleau (Știința Baia Mare), Santiago Arroyo (Dinamo). 9 jucători pe postul de libero au punctat în sezonul regulat în echipa etapei.

Antrenor: SERGIU STANCU (Arcada Galați)

Selecționerul României a avut 8 nominalizări la echipa etapei, urmat de actualul antrenor al celor de la Dinamo, fost la Steaua, Bogdan Kotnik, cu 5, și de Dragan Kobiljski cu 4. Au mai punctat doar Laurențiu Lică (3) și Stelian Moculescu (2).

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors