LIKE US? SPREAD THE WORD

Dinamo peste tot. O etapă dominată de alb-roșii!

Victoria în fața liderului Rapid, le-a adus alb-roșiiilor patru locuri în echipa etapei, plus antrenorul Milos Gavrilovic. A fost meciul perfect pentru Dinamo în fața unui Rapid care a jucat mult sub ceea ce arătase până acum.

Gabriela Bălae, Jelena Vulin, Lenka Oveckova și Tassia Silva au fost motoarele turbo ale unei echipe care a câștigat în minimum de seturi. În echipa rundei au mai intrat două jucătoare ale campioanei Volei Alba Blaj, câștigătoare la Brașov, 3-0: Isidora Kockarevic și Jovana Kocic , plus centrul Lugojului, Mirta Velikonja Grbac.

Bălae și Kockarevic sunt pentru prima dată în 6-le ideal, în timp ce Vulin și Kocic ajung a patra oară pe covorul premiantelor.

Extremă: GABRIELA BĂLAE (Dinamo București). O prestație foarte bună pentru Gabi care și-a trecut în cont 11 puncte, dintre care un blocaj. Pe preluare, jucătoarea dinamovistă a avut cifre foarte bune: 57% recepție pozitivă și 39% recepție excelentă.

Centru: JOVANA KOCIC (Volei Alba Blaj). Jovana stabilește record după record. În victoria de la Brașov, a reușit nu mai puțin de 12 blocaje! În total a avut 15 puncte și un procentaj în atac de 43%.

Opus: JELENA VULIN (Dinamo București). O nouă prestație foarte bună pentru Jelena. 20 de puncte reușite în trei seturi, dintre care două blocaje și un as. A avut 44% procentaj de reușită în atac. Vulin este a patra oară în echipa ideală a unei runde.

Coordonator: LENKA OVECKOVA (Dinamo București). Transfer excelent pentru Dinamo, în această iarnă. E deja a doua etapă când Lenka prinde Top 6. Un conducător de joc foarte bun, care-și pune coechipierele în valoare.

Centru: MIRTA VELIKONJA (CSM LUGOJ). Joc complet pentru centrul Lugojului, a contribuit din plin la victoria de la Constanța. 12 puncte pentru jucătoarea din Serbia, între care 2 blocaje. A și servit excelent, trecându-și în cont și un as. A avut 82% procentaj de reușită în atac.

Extremă: ISIDORA KOCKAREVIC (Volei Alba Blaj). 11 puncte în dreptul extremei Blajului, dintre care două blocaje. A avut un procentaj de 39%, dar și o preluare foarte bună. 57% recepție pozitivă și 36% excelentă. A și servit bine, punând presiune pe apărarea adversă. Este pentru prima dată în echipa etapei.

Libero: TASSIA SILVA (Dinamo București). Brazilianca a avut încă o evoluție solidă. N-a lăsat nicio minge să cadă. Cifrele ei, 69% recepție pozitivă și 54% recepție excelentă. A doua prezență în echipa etapei pentru Tassia.

Antrenor: MILOS GAVRILOVIC (Dinamo București). Antrenorul lui Dinamo a mai făcut o victimă cu nume. După Bșaj, CSM București, a venit rândul Rapidului. Tehnicianul și-a așezat excelent echipa în teren, a știut cum să gestioneze finalurile de set și a câștigat în minimum de seturi. A doua oară și pentru Milos când este antrenorul etapei.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors