LIKE US? SPREAD THE WORD

Trei jucători ai campioanei Arcada în echipa etapei, plus antrenorul Sergiu Stancu

CSM Constanța a reușit surpriza etapei, trecând cu 3-0 de Dinamo. Echipa antrenată de argentinianul Cristian Imhoff are astfel doi jucători în echipa ideală: David Dinculescu și Andrei Grigore.

Arcada Galați a câștigat meciul etapei cu SCM U Craiova. Campioana s-a impus în minimum de seturi în fața câștigătoarei Cupei României. Trei gălățeni au ajuns în formația rundei: Aaro Nikula, Javad Karimi și Urban Toman. Plus antrenorul Sergiu Stancu, tehnicianul cu cele mai multe prezențe pe banca echipei ideale, nu mai puțin de 6!

În formația rundei și-au mai făcut loc un rapidist, extrema Nicolas Marechal, dar și un brașovean, centrul Ștefan Lupu.

Extremă: DAVID DINCULESCU (SCM Constanța). 14 puncte reușite de David în victoria contra celor de la Dinamo. Procentajul de reușită în atac a fost de 64%. Pe recepție, constănțeanul a avut 29% recepție pozitivă și 25% recepție excelentă.

Centru: ȘTEFAN LUPU (Corona Brașov). Centrul naționalei României, Ștefan Lupu a reușit 7 puncte în victoria Coronei cu Știința Baia Mare (3-1), dintre care două blocaje. 63% a fost procentajul în atac al brașoveanului.

Opus: AARO NIKULA (Arcada Galați). Finlandezul ajunge a patra oară în echipa etapei. MVP-ul partidei cu SCM U Craiova, Aaro a reușit 21 de puncte, cu un procentaj în atac de 62%. A servit excelent și a fost tot timpul la un nivel foarte înalt.

Coordonator: JAVAD KARIMI (Arcada Galați). Iranianul a fost încă o dată impecabil la coordonare. Javad a oferit pase excelente coechipierilor, a dat siguranță. A reușit și 6 puncte, dintre care două blocaje, un as și trei puncte în atac, cu 100% procentaj de reușită.

Centru: ANDREI GRIGORE (CSM Constanța). Prestație foarte bună pentru centrul constănțean. A avut 89% preocentaj în atac. 8 puncte în contul jucătorului care a ajuns pentru prima dată în echipa etapei.

Extremă: NICOLAS MARECHAL (Rapid București). Jucătorul francez a reușit 19 puncte în victoria împotriva SCM Zalău, 3-1. 65% a fost procentajul în atac al extremei. Ceva probleme au fost la preluare, 35% recepție pozitivă, 15% recepție excelentă.

Libero: URBAN TOMAN (Arcada Galați). Slovenul a fost pe tot terenul, și și-a ajutat coechipierii la preluare. Cifrele sale, 46% recepție pozitivă și 38% recepție excelentă. Urban Toman este la a treia prezență în echipa etapei.

Antrenor: SERGIU STANCU (Arcada Galați). Tehnicianul Arcadei și-a condus echipa spre un nou succes extrem de important. Campioana a învins în minimum de seturi deținătoarea Cupei României. Sergiu Stancu este pentru a șasea oară antrenorul etapei, lider detașat.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors