LIKE US? SPREAD THE WORD

Dinamo detonează bomba și bate campioana! CSM Târgoviște câștigă meciul etapei!

S-a încheiat runda cu numărul 7 în întrecerea feminină, una care nu a fost lipsită de surprize. Cea mai mare dintre ele a fost furnizată de CSM Târgoviște, echipa care suferise două înfrângeri în ultimele două etape. Dar echipa lui Milos Gavrilovic s-a mobilizat, în ciuda absenței titularei Gabriela Bălae, a avut un parcurs de metronom pe toată durata partidei, și a învins campioana Dinamo cu 3-0!

Jelena Vulin 19 puncte, Naya Gros 12, Cristina Miron 10 au fost principalele realizatoare ale gazdelor. La Blaj, Bogumila Biarda 12 puncte și Isidora Kockarevic 11 au fost cele mai eficace jucătoare ale ardelencelor. Volei Alba Blaj suferă a doua înfrângere în actuala ediție, în primele 7 etape, iar Dinamo reușește să arate că are potențial de semifinale în Divizia A1.

Corona a învins CSO Voluntari!

Corona Brașov a reușit și ea o mare surpriză, după ce s-a impus cu 3-1 pe teren propriu în fața celor de la CSO Voluntari. Echipa antrenată de Ciprian Dârnescu e la a doua ispravă de acest gen, după ce a câștigat și la Lugoj! Simina Străchinescu (18 puncte), Denisa Duță (16) și tânăra Daria Cocan (9) au fost de neoprit la echipa de la Poalele Tâmpei.
Victorie extrem de prețioasă și pentru nou-promovata CSU Medicina Tg. Mureș, a doua în această ediție de campionat! Mureșencele au învins pe FC Argeș Pitești cu 3-0, o partidă în care doar primul set a fost unul echilibrat. FC Argeș rămâne fără set câștigat alături de Știința Bacău, echipa moldoveană învinsă de CSM Lugoj.

Rapid e noul lider!

Rapid București a profitat de pasul greșit al Blajului și după victoria de la Constanța, 3-0, a trecut pe primul loc. Ioana Baciu și Nika Markovic, fiecare cu 14 puncte, au fost cele mai bune realizatoare ale giuleștencelor.

Etapa s-a încheiat cu meciul rundei acolo unde CSM Târgoviște a câștigat lejer 3-0 cu CSM București. O prestație extrem de solidă a echipei lui Branko Gajic, dâmbovițencele urcând pe locul doi în clasament, cu 16 puncte, la un punct în spatele Rapidului. Monika Krasteva a fost MVP-ul partidei, cu cele 19 puncte reușite. Daria Borys și Ariana Pîrv, cu câte 12 puncte au secondat-o pe bulgăroaică.

Rezultatele etapei #7

  • Corona Brașov-CSO Voluntari 3-0
  • CSM Lugoj-Știința Bacău 3-0
  • CSM Constanța-Rapid București 0-3
  • Medicina Tg. Mureș-FC Argeș Pitești 3-0
  • Dinamo București-Volei Alba Blaj 0-3
  • CSM Târgoviște-CSM București 3-0
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors