LIKE US? SPREAD THE WORD

Bucureștiul la putere! O singură jucătoare din echipa etapei care nu vine de la formațiile din Capitală

După restanța CSM București-Volei Alba Blaj (3-2), din prima etapă a returului, putem stabili echipa rundei cu numărul 12. Formațiile bucureștene au dominat și au obținut rezultate excelente.

În meciul rundei, Rapid a trecut de CSO Voluntari cu 3-2. O dispută dramatică, în 5 seturi, cu răsturnări și reveniri. Rapid are două jucătoare în echipa ideală (Roman și Kosekova), plus antrenorul Nesic. Tot dr 5 seturi spectaculoase am avut parte și la întâlnirea CSM București-Volei Alba Blaj. Campioana a revenit de la 0-2 la seturi, dar a cedat în decisiv. Trei ”tigroaice” în echipa etapei (Ikic, Diuf și Terra Fernandes).

Dinamo, victorie categorică în fața celor de la Corona, o are și ea la ”premiante” pe Uliana Kotar. Singura jucătoare care vine de la o echipă din afara Bucureștiului este opusul constănțean Greisy Fine Martinez.

Extremă: MATEA IKIC (CSM București). O jucătoare care a contribuit din plin la succesul în fața campioanei Alba Blaj. Croata a obținut 17 puncte, dintre care trei ași. A avut 48% procentaj de reușită în atac. Matea a servit fenomenal, de nu mai puțin de 32 de ori. Pe recepție, Ikic a avut 53% preluare pozitivă și același procent preluare excelentă.

Centru: DAIANA ROMAN (Rapid București). MVP-ul meciului, Daiana și-a făcut încă o dată treaba. 13 puncte, dintre care 6 la blocaj! Daiana a fost ca un zid pe fileu. Continuă să fie o jucătoare extrem de utilă în fiecare meci al giuleștencelor.

Opus: GREISY FINE MARTINEZ (CSM Constanța). Cubaneza a fost principala realizatoare a echipei sale în disputa cu Medicina Tg. Mureș. 19 puncte și-a trecut în cont opusul formației de pe Litoral, care a avut un procentaj în atac de 48%.

Coordonator: BARBORA KOSEKOVA (Rapid București). A patra oară coordonatorul echipei etapei, Kosekova este una dintre cele mai importante jucătoare ale liderului Rapid. Pasele sale și-au atins scopul și echipa sa a câștigat în set decisiv.

Centru: ULIANA KOTAR (Dinamo București). Jucătoarea ucraineană a avut o evoluție foarte bună în disputa cu Corona, 3-0. 15 puncte trecute în contul Ulianei, dintre care trei blocaje și doi ași. A avut un procentaj în atac de 71%.

Extremă: GUEWE DIOUF (CSM București). 23 de puncte pentru jucătoarea CSM-ului, dintre care trei blocaje. Cifrele franțuzoaicei sunt demne de un meci mare. 50% procentaj pe atac, iar pe preluare 41% recepție pozitivă și 36% recepție excelentă.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors