LIKE US? SPREAD THE WORD

Au bătut liderul acasă și au trei jucătoare în echipa rundei

După restanța din etapa a 14-a, CSM Constanța-Dinamo, 0-3, putem stabili echipa etapei. CSM Târgoviște a fost performera rundei, câștigând la București în fața liderului Rapid. Antrenorul Branko Gajic și-a asigurat locul pe banca tehnică pentru a patra oară în acest sezon.

Două jucătoare pentru prima dată în echipa ideală: opusul Monika Krasteva și ridicătoarea Anna Kikuchi. Krasteva a fost MVP-ul partidei cu Rapid, iar japoneza a fost una dintre cele mai bune jucătoare ale echipei în victoria CSM București cu CSO Voluntari, 3-2. Târgoviște le mai are între premiante pe Jocelyn Urias Castro și pe Alexandra Ciucu.

Yelizaveta Ruban este a șaptea oară în 6-le ideal, fiind jucătoarea cu cele mai multe prezențe.

Extremă: YELIZAVETA RUBAN (CSM Lugoj). Extrema naționalei Azerbaidjanului a fost bombardierul echipei și în disputa cu Medicina Tg. Mureș. 22 de puncte realizate în trei seturi, dintre care patru blocaje, 58% eficiență în atac. Echipa adversă a servit mult pe ea, dar s-a descurcat la recepție: 51% preluare pozitivă și 20% excelentă.

Centru: JOVANA KOCIC (Volei Alba Blaj). Jovana nu se dezminte când e vorba de blocaje. Și-a mai trecut în cont alte 7 în disputa cu FC Argeș. În total a obținut 12 puncte, dintre care doi ași. Pe atac a avut un procentaj de 43%.

Opus: MONIKA KRASTEVA (CSM Târgoviște). Bulgăroaica a făcut un nou meci mare, fiind principalul om de atac al celor de la Târgoviște. A izbutit 29 de puncte, dintre care doi ași și trei blocaje. A avut 40% eficiență în atac.

Coordonator: ANNA KIKUCHI (CSM București). Japoneza a fost mintea limpede a ”tigroaicelor” într-un meci câștigat 3-2 în fața Voluntariului. A reușit și două puncte, dar a și servit foarte bine, pe serviciul ei CSM București realizând cele mai multe puncte.

Centru: URIAS CASTRO (CSM Târgoviște). Centrul mexican a obținut 14 puncte, dintre care trei blocaje. A avut 50% procentaj în atac. A dat siguranță echipei, pe fileu.

Extremă: CRISTINA MIRON (Dinamo București). În victoria clară a echipei sale la Constanța, Cristina Miron a contribuit cu 12 puncte, având un procentaj în atac de 40%. A reușit și două blocaje. Cifrele pe preluare au fost la nivel înalt: 62% recepție pozitivă și 38% recepție excelentă.

Libero: ALEXANDRA CIUCU (CSM Târgoviște). Meci foarte bun făcut, din nou, de liberoul dâmbovițencelor. Alexandra a avut 63% recepție pozitivă și 53% recepție excelentă, contribuind din plin la succesul de la București.

Antrenor: BRANKO GAJIC (CSM Târgoviște). CSM Târgoviște este cea mai bună echipă în meciurile din deplasare. A demonstrat asta și la București, câștigând în fața Rapidului. Dâmbovițencele au câștigat al cincilea meci al sezonului în 5 seturi, în Giulești, demonstrând că e o echipă cu un mental foarte bun.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors