LIKE US? SPREAD THE WORD

Afacere între Dinamo București și CSM Constanța!

Echipa rundei a 18-a este formată din 6 jucători de la două formații: Dinamo și CSM Constanța. Exact echipele care se întâlneau etapa trecută. Formația de pe Litoral, după ce a învins Dinamo, 3-0, a mai făcut o victimă cu nume, Steaua București. Numai că, de această dată, la București.

Și-au câștigat astfel locul în 6-le ideal Asmarandei, Arquez și Dinculescu. Primul e la prima ispravă de acest gen, ceilalți doi sunt la a doua nominalizare.

Dinamo a trecut de SCM U Craiova în meciul etapei. Trei jucători ai alb-roșiilor au ieșit în evidență: Sergio Felix, Barbast și Arroyo. Singurul jucător de la o altă echipă, în formația rundei, este centrul brașovean Magdaș.

Antrenorul echipei nu avea cum să fie decât Stelian Moculescu, cel care și-a condus echipa spre un succes în meciul etapei. Moculescu este a doua oară în această ipostază mai mult decât plăcută.

Extremă: SERGIO FELIX JUNIOR (Dinamo București). Debutant în echipa etapei, brazilianul a fost decisiv în momentele cheie, pe finalurile de set. Extrema dinamovistă a reușit 21 de puncte, dintre care un as. A avut 50% eficacitate în atac. Cifrele pe preluare ale sud-americanului: 40% recepție pozitivă, 12% excelentă.

Centru: PAUL MAGDAȘ (Corona Brașov). Liderul Corona are încă o dată un reprezentant. După succesul de la Zalău, Paul Magdaș e în echipa etapei, pentru a treia oară. 12 puncte în dreptul centrului, dintre care două blocaje și doi ași. 80% eficiență în atac, una excelentă. A servit ca din tun și a fost principalul om, la acest capitol, în echipa lui Laurențiu Lică.

Opus: MOHAMMAD BARBAST (Dinamo București). Alt debutant în formația premianților, iranianul a avut 17 puncte în cele patru seturi, cu două blocaje. A avut o eficiență de 42%. A pus formația olteană de multe ori în încurcătură prin servele sale.

Coordonator: FEDERICO ARQUEZ (CSM Constanța). I-a năucit pe steliști cu acțiunile sale. Și-a pus în evidență colegii și are un mare rol în victoria de la București. Sud-americanul este a doua oară în echipa rundei.

Centru: VICTOR ASMARANDEI (CSM Constanța). 12 puncte în dreptul său, dintre care trei blocaje. A ajutat mult echipa în defensivă, Constanța reușind mai multe puncte cu blocajul decât Steaua. 75% procentajul său în atac, unul excelent.

Extremă: DAVID DINCULESCU (CSM Constanța). A doua oară consecutive în echipa ideală, Dinculescu a bolbardat defensive Stelei. A reușit 25 de puncte, dintre care trei blocaje, și a avut o eficacitate în atac de 63%. Pe preluare, 47% recepție pozitivă și 17% excelentă. A și servit foarte bine.

Libero: SANTIAGO ARROYO (Dinamo București). Liberoul lui Dinamo a avut 22 de mingi de rezolvat, și a greșit doar două. A avut o preluare pozitivă de 50% și 23% preluare excelentă. A treia oară când argentinianul e liberoul rundei.

Antrenor: STELIAN MOCULESCU (Dinamo București). Cel mai important nume pe banca tehnică a echipelor din România, Stelian Moculescu a știut să-și aducă echipa la liman după ce părea că naufragiase la Constanța. Acum dinamoviștii au intrat mai focusați, mai hotărâți și au câștigat 3 puncte cu Craiova.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors