LIKE US? SPREAD THE WORD

8 echipe românești înscrise în cupele europene. Două vor juca direct în grupele Ligii Campionilor

Ziua de 6 iunie a fost data limită de înscriere a echipelor în cupele europene la volei. Din România s-au înscris patru echipe feminine și tot atâtea masculine.

La feminin s-au înscris patru formații și o a cincea așteaptă confirmarea din partea Confederației Europene de Volei.

În Liga Campionilor vom avea două formații care vor juca direct în grupele Ligii Campionilor. Acestea sunt CSM Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște, echipe care au confirmat participarea.

În Cupa CEV s-a înscris CSO Voluntari. Cea de-a doua echipă care avea drept de participare în această competiției, CS Medgidia, ocupanta locului 4 în campionat, nu s-a înscris

În Cupa Challenge s-a înscris CSM Lugoj, ocupanta locului 5, în timp ce formația clasată pe locul 7 în clasamentul Diviziei A1, Rapid, a cerut un wild-card din partea CEV pentru a putea participa în această competiție.

Ocupanta locului 6 în sezonul trecut, Dinamo, intenționează să se înscrie în Cupa Balcanică.

La masculin vom avea patru reprezentate.

În Liga Campionilor, SCM Arcada Galați va juca în tururile preliminare.

În Cupa CEV au confirmat participarea ambele formații care au obținut dreptul de calificare: Dinamo București și SCMU Craiova.

În Cupa Challenge s-a înscris doar Steaua București, care a încheiat pe locul 4 în sezonul precedent. Ocupanta locului 5 la finalul campionatului, Olimpia Titanii București, nu s-a înscris în actuala ediție a cupelor europene.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors