LIKE US? SPREAD THE WORD

Naționala feminină joacă miercuri la Alexandria pentru calificarea în semifinalele Golden League

Naționala feminină de volei dispută miercuri, la Alexandria, o adevărată finală pentru calificarea în semifinalele Golden League 2022. O victorie cu Ungaria, indiferent de scor, ne duce în penultimul act.

România și Ungaria se vor întâlni miercuri, de la ora 17.00, în ultimul meci al grupei C din cadrul Golden League la volei feminin. Dacă oaspetele nu mai au nici o șansă de calificare în semifinalele competiției, echipa noastră depinde doar de ea pentru a câștiga grupa. Cu o victorie în fața maghiarelor, tricolorele antrenate de Guillermo Naranjo își vor îndeplini obiectivul, și anume câștigarea grupei și calificarea în faza superioară a competiției.

În acest moment, înaintea acestui ultim meci, pe primul loc în grupă este Ucraina, cu două victorii și 8 puncte, pe doi România, tot cu două victorii, dar cu 4 puncte și pe trei Ungaria, cu o victorie și cu 3 puncte. Cum în competițiile organizate de CEV primul criteriu în stabilirea clasamentului îl reprezintă numărul de victorii, înseamnă că o victorie cu orice scor a româncelor le va transforma în câștigătoarele grupei. În caz contrar, Ucraina va fi cea care se va califica.

Partida de miercuri va avea loc de la ora 17.00, la Sala Polivalentă din Alexandria și va fi transmisă în direct pe TVR 3, dar și pe pagina de Youtube a European Volleyball, AICI. Intrarea spectatorilor este liberă.

Dacă va câștiga grupa, România se va califica în semifinale, pentru că în acest an nu se mai organizează turneu Final Four. Adversară îi va fi o altă câștigătoare de grupă. Meciurile din semifinale vor avea loc la 16 iunie.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors