LIKE US? SPREAD THE WORD

Ugljesa Segrt: ”Când lupți pentru un trofeu e motivant!”

CSM Lugoj a reușit sezonul trecut nu mai puțin de patru medalii în toate competițiile și a cucerit două trofee: Supercupa României și Cupa României. Bănățencele au mai jucat finala Challenge Cup, dar au prins și ultimul loc al podiumului campionatului.

Antrenorul Ugljesa Segrt e extrem de mândru de echipa sa și spune că și în acest an Lugojul se va bate pe toate fronturile. ”Sezonul trecut am câștigat Supercupa, într-un altfel de format, deși noi porneam cu șansa a patra. Acum va fi un singur meci și se poate întâmpla orice”, spune tehnicianul sârb.

”Tot timpul când joci cu un trofeu pe masă e motivant. Și pentru jucătoare și pentru antrenori. Ca să joci acum Supercupa trebuie să fii câștigat Cupa sau campionatul. Noi suntem pregătiți să facem un meci bun la Blaj, să ne batem, să câștigăm, de ce nu?”, spune Segrt.

Nucleu de bază păstrat

Echipa sa de bază, primul 6, a rămas în mare același, cu Ruban, Georgiana Popa, Silvija Popovic, Martiniuk. Au apărut doar ridicătoarea Olga Skrypak și Mirta Grbac. ”Eu spun că suntem o echipă bună, cu un lot de respectat”, adaugă Ugljesa.

CSM Lugoj a participat la două turnee de pregătire, unul în Serbia, și unul pe teren propriu. A câștigat toate partidele disputate, dar ”adversarii nu au fost de valoarea noastră”, cum spune Segrt. ”Tocmai de aceea, în fiecare set am jucat cu altă formulă, am dat șansa să intre între primele 6 alte jucătoare, de fiecare dată”.

”Sunt foarte bucuros când văd că se investește în volei. Noi am jucat și la Pitești, în Pitești Arena, sală nouă, acolo am câștigat Cupa României, acum jucăm iar într-o sală nouă, la Blaj. Îmi doresc să facem spectacol, mai ales că meciul va fi televizat și sala va fi plină”, a încheiat Ugljesa Segrt.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors