LIKE US? SPREAD THE WORD

Seminarul FRV – FIVB Empowerment Programme: Transfer de Cunoștințe pentru Dezvoltarea Voleiului Românesc

Federația Română de Volei (FRV) a organizat săptămâna aceasta un seminar dedicat transferului de cunoștințe în cadrul programului FIVB Empowerment. Seminarul a fost condus de Xavier Mansat, un avocat dedicat 100% voleiului la firma specializata in drept sportiv CRESTA.

De-a lungul mai multor zile, membrii și personalul desemnat de cluburi, alături de reprezentanții FRV, și-au îmbunătățit cunoștințele prin prezentări și discuții pe teme esențiale pentru dezvoltarea voleiului în România.

Evenimentul a început cu prezentarea regulamentelor FRV și necesitatea continuă de a le actualiza în conformitate cu cadrele de reglementare ale organismelor internaționale de guvernare a voleiului, precum și cu jurisprudența organismelor judiciare competente. Participanților li s-au explicat motivele și metodele de modificare a regulamentelor FRV, având, de asemenea, oportunitatea de a discuta exemple concrete pentru a înțelege mai bine acest subiect.

Dl. Mansat a continuat cu explicarea implementării principiilor de bună guvernanță și a inițiativei Go²Volleyball asupra regulamentelor. Au fost evidențiate numeroasele beneficii pentru FRV și membrii săi, subliniind importanța aderării la standarde înalte de guvernanță pentru dezvoltarea sustenabilă a voleiului românesc.

În a doua parte a evenimentului, au fost prezentate resursele online disponibile pentru antrenori. Materialele FIVB și CEV, precum și alte platforme care oferă acces la date utile pentru antrenorii de volei (videoclipuri, statistici, etc.), au fost evidențiate ca fiind instrumente esențiale pentru îmbunătățirea performanțelor echipelor.

De asemenea, au fost descrise diverse oportunități de finanțare. În special, cele la care cluburile pot aplica direct fără eforturi nerezonabile. În acest sens, mobilitatea personalului în domeniul sportului (Erasmus+) a fost analizată cu atenție, oferind informații valoroase pentru accesarea acestor fonduri.

FRV este dedicată organizării de evenimente suplimentare de o natură similară. Așa cum a dorit Președintele FRV, membrii FRV, jucătorii, antrenorii și arbitrii vor primi mai mult sprijin în realizarea obiectivelor lor.

Acest seminar reprezintă un pas important în consolidarea cunoștințelor și abilităților celor implicați în voleiul românesc, contribuind la progresul și succesul sportului nostru pe plan internațional.

FIVB Empowerment Programme - seminar "Knowledge Transfer" la sediul FRV
FIVB Empowerment Programme – seminar „Knowledge Transfer” la sediul FRV
ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors