LIKE US? SPREAD THE WORD

Sedința informală a membrilor aleși ai Consiliului Director din 14.06.2021

Luni, 14 iunie 2021, a avut loc ședința informală a membrilor aleși ai Consiliului Director al Federației Române de Volei. Iată principalele puncte discutate.

Conducerea tehnică a naționalei U16 (f) a României

Antrenoarea principală, Claudia Drilea, a demisionat din motive personale de la conducerea naționalei feminine Under 16 a României, calificată la turneul final al Campionatului European (10-18 iulie). În aceste condiții, noul antrenor principal a fost desemnat Istvan Bokor, care va fi ajutat de Daniela Mincă.  Pregătirea fetelor pentru competiția care va avea loc luna viitoare în Slovenia a început luni, 14 iunie, la București.

Conducerea tehnică a naționalei masculine a României

În ceea ce privește situația de la naționala masculină, se vor începe discuțiile cu Sergiu Stancu, cel care a fost selecționerul României în Golden League, astfel ca acesta să devină antrenorul echipei reprezentative pentru o perioadă mai lungă. În acest sens, tehnicianul va alcătui o strategie de dezvoltare a voleiului românesc pe trei ani. Implementarea ei va fi discutată cu conducerea FRV.

Situația Diviziei A1 masculin, respective feminin.

Au fost confirmată componențele Diviziei A1 masculine respective feminine pentru sezonul 2021/ 2022.

Valoarea taxelor de înscriere și legitimare

A fost stabilită menținerea taxelor de înscriere și legitimare la nivelul sezonului trecut, atunci când au fost reduse pentru a ajuta echipele pe perioada pandemiei.

Discuții despre implementarea regulii celor doi români

Au avut loc discuții referitoare la implementarea regulii celor doi români care să se afle pe teren pe tot parcursul meciurilor din Divizia A1.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors