LIKE US? SPREAD THE WORD

SCMU Craiova a cucerit medaliile de bronz. Campionatul Diviziei A1 (m), ediția 2021/ 2022 s-a încheiat

S-a încheiat campionatul Diviziei A1, ediția 2021/ 2022. Ultima necunoscută, ocupanta locului 3, a fost dezvăluită vineri. Medaliile de bronz au fost cucerite de SCMU Craiova.

Oltenii au învins în ultima etapă, cu scorul de 3-1 (25-21, 27-29, 25-18, 25-21) pe Steaua, la capătul unui meci spectaculos, în care jucătorii ambelor echipe au luptat pentru fiecare minge. S-a impus formația care a fost mai hotărâtă la duelurile de pe fileu, iar aceasta a fost SCMU Craiova, care a avut în centrii Florian Bartha și Robert Călin adevărate ziduri umane. Primul a făcut 7 blocaje, iar al doilea 5, în total craiovenii reușind nu mai puțin de 21 de puncte prin blocaj. De partea cealaltă, toată echipa Stelei a reușit exact atâtea blocaje câte a făcut de unul singur Bartha, adică 7!

Cel mai bun marcator al meciului a fost veteranul Laurențiu Lică (42 de ani), care și-a trecut în cont 28 de puncte! El va continua și anul viitor la SCMU Craiova, cu care a semnat prelungirea cu un an a contractului.

În urma acestei victorii, SCMU Craiova a cucerit medaliile de bronz, în timp ce Steaua a terminat campionatul, ca și în ediția trecută, pe locul al patrulea.

SCMU Craiova: Lică (28p), Bartha (11p), R. Călin (10p), Stojsavljevic (9p), Pupart (7p), Halilovic (4p), Lupu (1p), Diaconescu (libero). Nu au jucat: Grigorie, Georgescu, Szot, Purcaru, Cîrlogănescu (libero). Antrenor: Dănuț Pascu.

Steaua: C. Matei (21p), Radunovic (13p), Iftime (13p), Lopar (9p), Ghionea (5p), Kostic (4p), Peța (3p), Vologa (1p), Bontea (-), Cl. Dumitru (-), Lakcevic (libero). Nu au jucat: Ocunschi, Miron, Romanescu (libero). Antrenor: Silviu Oancea.

Arcada Galați a învins pe Dinamo

La Galați s-a disputat un meci fără miză, pentru că deja formațiile știau locurile pe care vor termina campionatul, dar plin de însemnătate. Pentru că s-au întâlnit cele mai bune două echipe ale campionatului: campioana Arcada Galați și vicecampioana Dinamo. Gălățenii, care au cucerit pentru a patra oară consecutiv titlul de campioni, s-a impus cu scorul de 3-1 (25-18, 18-25, 25-18, 25-17) și apoi în Sala Sporturilor ”Dunărea” a început petrecerea, care a avut ca punct culminant festivitatea de premiere.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors