LIKE US? SPREAD THE WORD

Românii, prestații excelente la echipele de club din străinătate!

În week-endul trecut, trei dintre românii care evoluează în campionatele străine au avut evoluții încântătoare, iar la finalul meciurilor câștigate de echipele lor, fiecare a primit premiul pentru MVP-ul partidei!

Adrian Aciobăniței a fost omul meciului în partida din etapa a treia a campionatului polonez, între PSG Stal Nysa și SKRA Belchatow. Echipa românului a câștigat cu 3-2 în deplasare, după prestație excelentă a ”tricolorului”. Adi a reușit 23 de puncte, dintre care patru blocaje. A avut un procentaj de 49% în atac. Aciobăniței a primit drept cadou o uriașă sticlă de șampanie din partea unuia dintre sponsori. După trei etape, SKRA Belchatow e pe locul șase în Plus Liga, cu două victorii și o înfrângere.

Meci excelent făcut și de extrema naționalei României Adelina Ungureanu în etapa a patra din Serie A1. Unionvolley Pinerolo, echipa Adelinei, a câștigat cu 3-0 în deplasare pe terenul celor de la Savio Vallefoglia. Ungureanu a fost desemnată MVP-ul partidei după cele 17 puncte reușite în contul formației sale.

„Totul a decurs foarte bine, este o victorie minunată, rezultatul muncii depuse în această săptămână. Dar premiul nu este doar al meu, ci trebuie împărțit cu întreaga echipă și cu stafful care ne ajută atât de mult în munca noastră”, a declarat Adelina, la finalul meciului, pentru site-ul Ligii Italiene de Volei. Pinerolo e pe locul 7 în Italia, după două victorii și două înfrângeri.
Luni seara, în Plus Liga, Elizabet Inneh și echipa sa Grupa Azoty Chemik Police au învins pe teren propriu cu 3-0 pe PGE Rysice Rzeszów. Componenta naționalei României nu a început în primul 6, dar a fost introdusă în setul 1 și a făcut spectacol până la final.
A terminat meciul cu 19 puncte, dintre care trei blocaje și un as. O prestație de care Eliza s-a bucurat ca un copil, la final.

Felicitări tuturor! Sperăm să ne facă bucurii de acest fel cât mai des. Le ținem pumnii și suntem alături de sportivii naționalei României și la echipele de club!

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors