LIKE US? SPREAD THE WORD

ECHIPA ETAPEI #3 – MASCULIN / Trei gălățeni și trei brașoveni în echipă!

Victoria Arcadei Galați în fața Stelei, obținută în setul decisiv, a trimis în echipa etapei nu mai puțin de trei jucători ai campioanei, dar și pe antrenorul Sergiu Stancu. Tot trei jucători are și Corona Brașov, nou-promovata care a furnizat surpriza campionatului, de până acum. Băieții lui Laurențiu Lică au învins Rapidul, în Giulești, fără să piardă set! Constănțeanul Curtly St. Jean este singurul ”intrus”, jucătorul din Santa Lucia contribuind din plin la victoria echipei sale în fața Zalăului.

Extremă: MARIAN BALA (CSM Arcada Galați). Căpitanul Galațiului revine în echipa etapei după ce a mai fost în această postură și în prima etapă. A fost MVP-ul disputei cu Steaua. Și-a trecut în cont 21 de puncte, dintre care trei ași și un blocaj. A avut un procentaj în atac de 50%. Și la preluare, Marian a avut cifre bune: 59% recepție pozitivă, 29% excelentă.

Centru: CURTLY ST. JEAN (CSM Constanța). Nu mai puțin de 6 blocaje a realizat jucătorul din Santa Lucia în disputa contra Zalăului. A reușit în total 12 puncte și a avut un procentaj pe atac de 50%. Un mare plus pentru echipa de pe Litoral, om de bază.

Opus: AARO NIKULA (CSM Arcada Galați). Finlandezul nu a început titular, dar când a intrat pe teren s-a văzut. A strâns 20 de puncte și a avut un procentaj de 53% în atac. A servit, de asemenea foarte bine, reușind și un as.

Coordonator: RUSMIR HALILOVIC (Corona Brașov). Ridicătorul Coronei a făcut un meci fără greșeală. A ales mereu soluțiile câștigătoare pentru echipa sa, iar pasele lui au fost ideale. Bosniacul a dat mereu siguranță pe teren.

Centru: PAUL TUDOR MAGDAȘ (Corona Brașov). Venit de la campioana Arcada, în vară, Tudor a rămas la același nivel. A reușit 7 puncte, dintre care 3 blocaje. A avut un procentaj în atac de 57%. A și servit bine.

Extremă: CRISTIANO DOS SANTOS (Corona Brașov). Brazilianul a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în succesul de la București. A reușit 16 puncte dintre care 3 ași și două blocaje. A avut 85% procentaj în atac, unul fabulos. Și la preluare a stat bine cu 79% recepție pozitivă și 29% excelentă.

Libero: URBAN TOMAN (CSM Arcada Galați). Slovenul a avut o prestație excelentă. A fost omul care nu a lăsat mingile să cadă. A avut cifre foarte bune, 64% recepție pozitivă și 28% excelentă. A salvat mingi uluitoare și a pus umărul la victoria echipei sale.

Antrenor: SERGIU STANCU (CSM Arcada Galați). Și Sergiu Stancu este pentru a doua oară în această postură. Tehnicianul și-a condus echipa spre un nou succes, deși emoțiile au fost foarte mari. Steaua le-a dat mari bătăi de cap campionilor. Sergiu Stancu a mutat bine trimițându-i în teren pe Nikula, Talpă și Hamacher, care au adus un plus.

ARTICOLE SIMILARE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors